2018. május 2., szerda

Gyógyszer angolul

Gyógyszer magyarul és gyógyszer kiejtése. MAGYAR- ANGOL SZÓTÁR. MTA SZTAKI online szótár. A(z) gyógyszer szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul.


Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában.

Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén. Committee for Orphan Medicinal Product. Comparator product, Összehasonlító készítmény.


Compliance (in relation to trials ) . Ismerd meg a gyógyszer angol jelentéseit. Ez a kategória az alábbi 1alkategóriával rendelkezik (összesen 1alkategóriája van). Ma tovább folytatjuk az orvosos témát, és megtanuljuk a gyógyszerek és. Európa) étterem bár edzőterem park WC térkép mentőszolgálat rendőrség pisztoly tűzoltók ország külváros falu egészség gyógyszer December shopping bill .

Az angol nyelvű videóklip az alábbi linken érhető el:. Oltás és gyógyszer kifejlesztésén dolgoznak a török tudósok. A tréning része az igényfelmérés, kérdezéstechnika, a gyógyszer. RB) (kiejt angolul is: ekosz).


Hogy van angolul a hasfogó ( gyógyszer )? Nagyon fontos, lécci! A válaszíró -ban . Ebben az online angol leckében egy tematikus szókincs listát találhattok, aminek a témája az egészség. Spanyolul mondott valamit, kinyitotta a szemét, és fel akart ülni, a gyógyszer azonban csaknem teljesen mozgásképtelenné tette.


Ugye felírják a gyógyszert receptre, és azt az ember kiváltja. De angolul valahogy nem jut eszembe. Aki szokott ilyet csinálni, angolul , biztos . Ebben az idıszakban a szintetikus gyógyszerek száma és választéka jelentısen. Témákba rendezett angol szókincs.


Ez utóbbi mérget jelent. Van előfizetésem, a teljes szócikk megtekintéséhez belépek.

Nincs regisztrációm és előfizetésem, a szótár órás, ingyenes . Magyar− angol nagyszótár. Egyes kezdők, akik elkezdik angolul tanulni, ennek a szónak mindkét. A gyógyszer hajnalában azt hitték, hogy a bazsarózsa a neve babarózsa már . A vényköteles gyógyszerek esetében a beteg kérésére, kérésére a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések