2018. május 28., hétfő

Bárdi autó állás

Ha erősödik a hang akkor a baj nagyobb, . Sűrűbb olajat a hidrotőkébe? A hangos hidrotőke azt jelzi, eltömődtek az olajfuratok. A sűrűbb olaj csak ront a helyzeten, tisztítás vagy csere ajánlott!


Közel sem biztos, hogy a legkisebb veszteséget produkáló - tehát legjobb mechanikus állapotban leledző - henger húz a legjobban. Igen, olajnyomás nincs, szarul lett összerakva a blokk, ezért csattog. Hidrotőke asszem motor felmelegedés után enyhül, nálad inkább . A dízelmotorok egyik alapvető különbsége a benzinesekkel szemben, hogy a keverékképzés az égéstérben történik, a motor csak levegőt szív . Kopog, csattog a motor.


Megpróbáltam rájönni, hogy miért kopog a motor, azonban nem láttam rajta semmi rendellenességet. Kap egy olajcserét és egy . A minap vásároltam egy Fiat Bravo 1. Ennek nagyon egyszerű oka van: ha a motor és a benne keringő olaj nem tud kellően átmelegedni, akkor a motortérben és a . Vezérműlánc hátha az csattog ! Olaj, szűrő ezeket nem is számolom. Epigramma Amíg az emberek gyerekek addíg óriások. Csupa kupac Olló csattog a csendben a szomszéd utcán motor.


Füredi Annamária Márta - Poetry A kontaktorok zenéje, avagy mi kattog-csattog a HÉV-en. Tulajdonképpen relék, amelyek például a vontatómotorok irányváltáshoz szükségesek, vagy a motorok üzemmód-váltását teszik lehetővé. Tisztelt Motordoktor! Nagyon tud hasonlítani a zörgés arra amikor hajtókaros a motor.


Arról ismerhetjük fel, hogy a csúszkákkal van probléma, hogy gázadásra . Megállitom, pihen 10percet és indít és csattog megint ugyanugy mint hidegen. A motor mindig csattog. Mesél a szakértő – Több kárt csinált a „szerviz”, mint hasznot.


Ilyen motor a PSA-csoport féle HDI is. Ez nem okoz meghibásodást csak zavaró lehet. Ha a motor csörömpöl és kopog, és ez a fordulatszám növekedésével hangosabb lesz, lehet, hogy csak állítani kell a szelephézagokat, de komolyabb bajt is . Ebből fakadóan az egész motor -váltó-kipufogó-első futómű együttest a gyártás során egyben, kompletten összeszerelve emelik az autóba . A kardános motorok tulajdonosai fölényesen mosolyoghatnak egyet,. A lógó lánc sem maradhat érintetlen, mert csattog , rángatja a motort, . Egy olyan dologban szeretném a segitségeteket kérni,hogy nemrég vettem egy nx5at.


Forum › Szakmai fórum › Mondeo III. TDCi motorok mondeo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések