2018. május 31., csütörtök

F1 hírek friss ma

A koronavírus jelentheti a motorsportok ma ismert formáinak a végét is? Júliusban kezdene, és futamig meg sem állna a Forma-1! Szombaton Leclerc monzai győzelmét közvetíti az F! Az új F-es motor már félig elektromos lesz. Miközben az egyik oldalon azon dolgozik a Formula- hogy az idei szezon elkezdődhessen valahogy, . A főszervezőnek egy alternatív ötlete is van az Fvezetői számára. Már hetek óta Dubajban tölti az idejét.


Fhírek , háttér, technikai információk és tudósítások a Formula-csapatairól és pilótáiról. A Forma-már a téli versenyekre készülhet. A portugáliai Algarve . HU FHírek , Tabella, Videók, Versenyzők, Csapatok, Versenynaptár. FORMA-HÍREK , amik most pörögnek! Kattints és nézd meg egyetlen listán a TOP legfontosabb forma-cikket vagy figyeld a friss híreket ! A McLaren főnöke szerint több F-es csapat tönkre mehet a járvány miatt.


Ha Ecclestone-on múlna, már törölték volna az F-idényt. Az esportolók jól elpáholták Verstappent és a többi igazi versenyzőt. A Red Bull nem akart első lenni az utolsó előszezoni F-es teszten.


Erről, illetve Toto Wolff jövőjéről is szó lesz az F-híradó mai adásában, és szóba k. F-híradó: Egyéves szerződést kínál Vettelnek a Ferrari A legfrissebb hírek szerint ajánlatot tett Sebastian Vettelnek a Ferrari . Legendás F-futam ma a tévében: V8-Vmotorok, friss kommentár és. Formahírek , a legfrissebb hírek a formavilágából. Ahogy arról a napokban már beszámoltunk, a Forma–1-es.


Egy nap alatt 2új beteg, bezárkóznak a települések - járványhírek percről percre. Friss Forma 1-es hírek , a világbajnokság jelenlegi állása, információk a futamokról: tudjon meg. Alaposan felforgatták az erőviszonyokat az F-es pilóták. Elsöpörte a tájfun az F-es időmérőt: totális káosszá vált a Japán. A futam ( itthoni idő szerint M4) kezdését már nem tolhatják el, mivel.


Hírek jöttek Barta Sylviáról: így küzd a betegséggel a TVidőjárás-jelentője. Az első négy futam közül a Kínai Nagydíjat már elhalasztották a koronavírus- járvány miatt. Dubaj az F-es csapatok személyzetének egyik fő átszállóhelye a. A kerékcserék sorát Hamilton nyitotta a 21.


Verstappen pedig egy körrel később hajtott a boxba friss abroncsokért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések