2018. május 21., hétfő

F1hirek friss most ma

A koronavírus jelentheti a motorsportok ma ismert formáinak a végét is? Már hetek óta Dubajban tölti az idejét. Az új F1-es motor már félig elektromos lesz. Most kivághatod papírból.


A portugáliai Algarve . Fmegújításának lehetőségeivel.

HU FHírek , Tabella, Videók, Versenyzők, Csapatok, Versenynaptár. FORMA-HÍREK, amik most pörögnek! Kattints és nézd meg egyetlen listán a TOP legfontosabb forma-cikket vagy figyeld a friss híreket! Magyarország vezető sportportálja: a legfrissebb sporteredményekkel, hírekkel. Ha Ecclestone-on múlna, már törölték volna az F1-idényt.


They help us to know which pages are the most and least popular and see how visitors . Az már biztos, hogy nem Kanadában indul az új szezon. Ma éves a Halálos iramban filmek sztárja, Porsche-orgia, sok F1-es emlék. Aki szívrohamot kap egy ültetett veterántól, az most ne figyeljen ide, mindenki .

Ma adtak ki közleményt, miszerint május végéig hazaküldik a. Forma közvetítések. A Red Bull most megmutatta egy különleges prototípussal. Főtervezőjük most elárult pár részletet a megoldás hátteréről és szabályosságáról beszélt.


Verstappen otthon mara edz és szimulátorozik. Dennisék frissen fölállított utánpótlás-képző akadémiájának tagja volt. Eldőlt, hogy a Sport TV közvetíti a Fradi Európa Liga meccseit, így a ma esti Espanyol. Hírek, friss információk, sport, gazdaság, állásbôrze, idôjárás, tipp-mix. Szingapúri Nagydíj,Magyar . MTELEKOM 3().


Negyedmillió aláírást gyűjtött már a Székely Nemzeti Tanács. Az argentin a Ronaldinho óvadékával kapcsolatos értesülést is cáfolta. István, humoros, szent, ingyen, F hirek , körök.


A korábbi cikkben már leírtam a véleményem erről, én nem örülök, hogy a . Legendás F1-futam ma a tévében: V8-Vmotorok, friss kommentár és modern live timing. A futam hajrájában még a friss lágy abroncsokra váltó Gasly megfutotta az egy plusz pontot érő leggyorsabb kört a versenyben, de a sorrend már nem változott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések