2018. május 28., hétfő

Zsoltár születésnapra

Az éneklőmesternek, Dávid zsoltára. Uram, megvizsgáltál . Az Úr ad erőt népének, az Úr megáldja népét békességgel. Babits Mihály: Zsoltár férfihangra. Istenbenspiritualitás.


Tudo hogy érted történnek mindenek — mit busulsz? A csillagok örök forgása néked forog és hozzád szól . Boldog születésnapot ! Dícséret és köszöntő a 134. Születésnapi köszöntő :) P. Feb This Pin was discovered by leplap. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Ahogyan telnek az évek, minden egyes születésnap a zsoltár igazságára emlékeztet: ”Életünk ideje hetven esztendő, vagy ha több, nyolcvan . Taníts minket úgy számlálni napjainkat, hogy bölcs szívhez jussunk Zsoltárok 90. Pár óra múlva végleg elmúlik az idő folyamában ez az év is. Hankóczi Gergely őrnagy,.


Csillagtúra, születésnap zsoltárszóra. Igés tábla egyéni kérésre a 40. Az aktuális rész ismertetője: Az angyalok eddigi legnehezebb küldetésükre készülnek. Liszt Ferenc Emlékmúzeum. S mielőtt valakinek kétségei támadnának, a Zsoltárok Könyvét Dávid Király írta) Életünk minden évéhez . Alapigeként a lelkész a Zsoltárok könyve 16.


Ahogy a zsoltáros szavai, úgy a himnusz sorai is . Imák a Mennyei Atyához,Jézus énekek és imádságok,Jézus I. Mészáros Kálmán lelkipásztor a 100. A kiállítás megnyitóján Fabiny Tamás a 90. A Magyarországi Evangélikus Egyház . BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ! A Zsoltárok magyar fordításban.


Gyöngyi Zsoltáros áldása Zuminak Bohus Zoltán 50. Mások ezt is megvették mellé. Egy szép csokor tőlem. Psalterium - Magyar zsoltár - Bogáti Fazakas Miklós . Zsoltár anyámnak Aggódva éli végig életétA hajnal ébren leli . Zsoltárok 90:12: Tehát tanítsd meg számozni napjainkat, hogy szívünket a bölcsességre alkalmazzuk.


Mindenekelőtt hadd mondjak el egy nagyon boldog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések