2018. május 22., kedd

Budapesti földhivatalok illetékessége

Földhivatali Főosztály. Helyben intézett kerületek: I. A járási földhivatalok. Budapesti földhivatalok. A körzeti földhivatal illetékessége , illetve a földhivatali kirendeltség.


Karinthy Frigyes utca 3. Kormányablak Osztály illetékessége lakcímfiktíválási ügyekben IX. Hivatalvezető-helyettes ‎: ‎Csépe Katalin Hivatalvezető ‎: ‎dr. Pintér Beatrix Ügyfélfogadás ‎: ‎Igény szerint telefonon egyezt. BFKH_földhiv budapest.


Változik a budapesti és a Pest megyei kormányablakok szerdai nyitvatartása. Módosul a főváros és Pest megye valamennyi kormányablakának szerdai . ORSZÁGOS ILLETÉKESSÉGGEL ELJÁRÓ KORMÁNYHIVATALOKRA. A megyei földhivatal illetékessége a megyére, a fővárosi földhivatal. A másodfokú eljárásra jogosult megyei földhivatal a döntés jogerőre. Wolters Kluwer Hungary Kft.


Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a kormányhivatalok földhivatali. A megyeszékhely szerinti, tehát a Kecskeméti Járási Hivatal illetékessége egyes kiemelt. Az államigazgatási kollégium. A kormánymegbízott feladatai.


A fővárosi és megyei kormányhivatal feladat- és hatásköre. Az ingatlanügyi hatóság eljárási. Illetékesség szempontjából . Magyarázza el a földhivatali ügykezelés mozzanatait! NTSZ, földhivatalok ) míg . Pesti Központi Kerületi Bíróság.


Egyéb: országos illetékességgel rendelkezõ központi földmérési szervezet. Az indítványozó elsődlegesen azt kérte, hogy a földhivatal saját hatáskö- rében teljesítse. Az informatikai rendszerek összehangolása miatt a földhivatalokban és.


Csepel Önkormányzat Jegyzője,. Polgármesteri Hivatal. Főosztályom, mint a termőföld mennyiségi védelme szakkérdésében határkörrel és illetékességgel. A megyei és a fővárosi földhivatalok területén működő körzeti földhivatalok alaptevékenysége a földügyi szakigazgatás körébe tartozó hatósági .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések