2018. május 29., kedd

Fenykuldott

Lehet, hogy csak egy utolsó megerősítésre vár a fényküldött (aki gyakran ekkor még nem is tudja magáról, hogy az), hogy jó úton jár… és szárnyalni kezd. Attól olyan különlegesek ezek az emberek, hogy önként vállalják, hogy segíteni és gyógyítani . IKERLÁNGOK ÉS FÉNYMUNKÁSOK KLUBJA. Fényküldött , vagy ha úgy tetszik fénymunkás.


Továbbá ikerlángok és fénymunkások - hogy kerül ez a kettő egy lapra? Igaz önvalóm, Isten és a Szeretet valóságában időzöm. Ebben a központban, mint egy hurrikán közepén,. Ha intuicióikra hallgatnak, megtalálják a megfelelő személyt. Az eredeti elnevezés az angol lightworker , azaz fénymunkás szóból származik, melynek egy elterjedtebb magyar változata lett a fényküldött megnevezés.


A legtöbb fényküldött már gyermekként tudja, érzi, tapasztalja hogy más mint a többi. Mindig is érzi (már óvódás korban) mintha véletlen pottyantották le volna . SZEDLACSIK MIKLÓS mester -coach, boldogság. Mindegy, mi a munká mi a hobbi mindegy, mit . Aki egyszer fényküldött volt, az minden életében fényküldött lesz.


Drága fényküldött Te ki felvállaltad hogy leszüless egy olyan családba ahol lehet hogy kitaszítottnak érzed maga nem érzed oda valónak magad. Ezek a minőségek akkor is felmerülnek, amikor fényküldött -jellemzőid miatt piszkálnak. Ha hívtak már „furának”, „zizisnek”, „túl érzékenynek” vagy valami még . A sötétség és a félelem . Törődésünk és érdeklődésünk gyakran érzelmileg terhelt helyzetekbe visz minket. Erőd biztonságot jelent számodra.


Erőteljes fényküldött vagy. Spirituális erőd nagy áldásokat hoz az Istenség szeretetteljes szolgálatában. Ezt a kártyát azért . A HAARP, chemtrail, összeesküvés-elmélet hívők, ezoterikusok és oltásellenesek bölcsességeinek gyűjtőhelye.


Olyan fizikai tünetektől szenvednek, amelyek a legtöbb fényküldött esetén gyakoriak, többek között az egyik fülben időnként jelentkező fülzúgástól. Ha már mondtak rólad olyasmiket, hogy „jószívű vagy”, inspirálod az embereket, vagy fel tudtál kedvességeddel . Földangyal” típus vagy, és szeretnél hatékonyabb, magabiztosabb lenni? Talán még az utad felől is kissé bizonytalan vagy? Kimerült vagy a sok adástól, . Nem tudom, hogy majd milyen gyerekem lesz, lehet indigó lesz, de lehet, hogy kristály, talán fényküldött , de az is lehet, hogy első generációs . Mit jelent a fényküldött megnevezés?


Ask Biella: “What are the effective ways for an individual to positively change society?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések