2018. május 8., kedd

Fa névtábla ajtóra

Gravírozott fa névtábla ajtóra , egy nevet tartalmazó. Mérete kb 1x cm. A kívánt szöveget írja be a megjegyzéshez. Sok darab rendelése esetén kérje . Fa ajtó - névtábla ,.

Fa névtábla ajtóra , gyerekszobára betűmatricákkal-Autós-ÚJ! Kis ovál fa névtábla (5cm x 5cm), amire ráírhatunk vagy ráégethetünk tetszés. HU Toy Craft, Craft Kits,.


A fából készült, ajtóra akasztható táblára matricás betűkkel bármilyen üzenet kiírható! FA AJTÓ - NÉVTÁBLA , 25XCM csak 7Ft a Nyomell Kft. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, . Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten.

Aukciómon Tied lehet a képeken látható Dínós ajtótábla betűs matricákkal. A pint Magyar Éva fedezte fel. A táblával a szobád ajtaját díszítheted. A betűmatricákkal rakd ki a neve és kész is . Feliratokat, céglogókat bel - és kültérre, egyéb fa dekorációkat is megvalósítunk! Névtábla ajtóra - családi változat.


Matt ezüst-fekete gravírozott névtábla kétrétegű gravír anyagból. Bejárati ajtóra postaládára egyaránt javasoljuk. Fa gravírozott lézervágott névtábla.


Készítsetek együtt névtáblát , amit vagy az ajtóra vagy az ágyikója felé helyezve. Igény esetén kétoldalú . Budapesti Go print üzleteinkben lézergravírozással speciális műanyag, fa és üvegtárgyak feliratozását vállaljuk. A névtábla alapot a már előre kifúrt lyukaknál könnyen felcsavarozhatjuk az ajtóra.


Díszítéséhez akrilfestékeket, filctollakat . Falra vagy ajtóra akasztva kedvedre dekorálhatod gyermeked szobáját.

A rendelésnél a nevet írd a MEGJEGYZÉS rovatba. Szálra húzott ezüst-fekete gravírozott névtábla A tábla. Elérhetőség: Raktáron.


Tábláink kétrétegűek, melyekre rendkívül precíz lézergravírozással juttatjuk a feliratot. Cégtábla készítés, névtábla gravírozás ajtóra , asztalra, csengőre. Tervezzen saját fa táblákat, vagy realisztikus fa képeket böngészőben futó egyszerű online .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések