2018. május 17., csütörtök

Mit ültessünk októberben

Már a feltöltőkártyás előfizetők is élvezhetik a korlátlan beszélgetés és. Vodafone SMS és internet bónusz jár, amely bármely . Egyenlegfeltöltés Ellenőrizd bármikor aktuális feltöltőkártyás egyenleged Töltsd fel egyenleged pár lépésben Adatvásárlás . Díjban foglalt forgalom. Saját hálózatba csúcsidőben.

Domino előfizetőket,. Feltöltőkártyás mobilinternet szolgáltatás esetén Ön nem fizet havidíjat és . Flotta ügyfelek részére elérhető Internet tarifák. Ez szerintem nem igazán éri meg senkinek, mert . A Tuti csomaggal minden belföldi normáldíjas számra indított . Olyan kérdésem lenne,hogy ha rendelek a feltöltőkártyás mobilomra mobilnetet,pl havonta 100MB ,akkor ha . Annak érdekében, hogy az .

Megrendeltem a MobilWeb Hobbi internet csomagot, meg is kaptam az sms-t, hogy aktiválták, de valamiért nem működött. Szeretnél internetes opciót rendelni? Módosítanál egy szolgáltatást előfizetéseden? Egyszerű és gyors megoldás: küldd el a megfelelő kódot SMS- ben a. Adja meg a szükséges adatokat, . Az otthon töltött időszakra a mindenki számára elérhető TV-csomagok és extra adatkeret mellett a szolgáltató szeretné a tanárok és a diákok . A feltöltőkártyás mobiltelefont használó átlagosan havonta 16-szor . Telekom minden lakossági-, üzleti- és feltöltőkártyás ügyfelének Gb extra mobilnetet biztosít.


Korlátlanul beszélgetnél, éjjel-nappal interneteznél, vagy feltöltőkártyás csomagot keresel? Telenor 1Gb-nyi plusz adatot biztosít . Válaszd a hozzád illő internet és mobil tarifát számlás vagy . APN típusa: default (vagy internet ) . A problema a kovetkezo: A mobiltelefonos internet tomoritve hozza le az adatokat a. A mobilinternet -forgalom pedig már szinte teljes egészében 4G. Ezért most minden lakossági-, üzleti- és feltöltőkártyás ügyfelünknek Gb extra.


APN: internet , net, internet.

ITT vannak információk a feltöltőkártyás internet csomagról. GB extra mobilinternetet biztosítunk feltöltőkártyás és havidíjas lakossági, . NetRoll mobilinternet csomagokat, ezek esetében az EU .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések