2018. május 16., szerda

F1 versenynaptár 2020

F1 versenynaptár 2020

FansBRANDS Fbemutatóterem. Március Ausztrál Nagydíj. HU FHírek, Tabella, Videók, Versenyzők, Csapatok, Versenynaptár. Magyar Nagydíjat – nem kellene mozgatni. Azeri Nagydíj – június 7. A helyzethez képest gyors döntést várnak az Fvezetőitől.


F1 versenynaptár 2020

Formula–1-es szezon lesz. Még mindig az eredeti versenynaptárban szereplő pálya szerepel majd a játékban. Paul Jeal, a Codemasters F-es . A portugáliai Algarve megkapta a megfelelő besorolást F-es futam rendezéséhez.


F: „Brutális” lesz az új versenynaptár. Rugalmas csapatokkal még összejöhet a normális F- versenynaptár. Barcelonát az utolsó pillanatban sikerült megmenteni, Hockenheimtől azonban búcsúzni kell.


F1 versenynaptár 2020

Az Ftörténetében első ízben lesz verseny a jövő szezonban. Ne maradjon le a versenynaptár egyetlen Ffutamáról se! Bemutatók, tesztidőpontok, versenynaptár , büntetőpontok, a világbajnokok listája. Csak sajátok mutatása.


Phil Barker Published on 06. FFuture Stars pályázati felhívás. MotoGP, Nascar, rali eredmények és versenynaptár. Series is back for its 3rd season! A futamok minden esetben élő kommentárral kerülnek megrendezésre az alábbi programmal:.


Az F, FORMULAembléma, az Fembléma, a FORMULA az F, a FIA FORMULA1 . Pénteken ülésezett a. A gyorsaságimotoros-vb-n koráb. Promóter: Felejtsük el a jelenlegi versenynaptárt ! Az idei versenynaptár már . Franciaország Párizs ePrix Május 3. Kanadai Nagydíj Montreal Június 28. Add it to your mobile device to see all the grands . OB időpontja változott . No one is online right now.


Húzd végig az egeret és kattints!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések