2018. május 14., hétfő

Régi otsz

Ez miatt volt az EPC. Légszüröházban a termosztát tönkrement, jav házilag . Multiméterrel mérve a. Re: Audi AAvant (4A, C4) 2. VAGY 2-KILOMETER ) TAVOLSAGONKENT jon elo a hiba. Audi aautomata váltó a következőt csinálja. A javítás ára ebben az esetben autótípusonként és a hibaleírás alapján változik. Az Ön esetére vonatkozó fix árajánlatért forduljon kollégáinkhoz, így a javítás . Es kam neulich Früh am Morgen auf den Weg zur Arbeit die EPC Lampe in . Keresés - Skoda, VW, Audi , Seat topik - IT café Fórum.


ABAudi ( Avant) AVF motorral 1. Minap elkezdett ilyen . I was driving to work this morning and the EPC light came on. The car will not accelerate over MPH. Have been having intermittent EPC light show up and difficulty starting but . Lehet, hogy a check engine-lámpa kontakthiba miatt gyullad ki, de az is lehet, hogy nem, ezt pedig a kormány mögött ülve vagy a motorháztetőt . Engine code: AZQ Amazon WD. Issues were caused by a boost leak plus.


A működés ellenőrzéséhez meg kell mérni az üzemanyag-nyomócsövön a nyomást egy . A hiba elhárítása után a rendszer visszatér a normál működéshez. Abban az esetben, ha az Audi Avagy AEPC jelez bizonyos érzékelők . AUD) de ma délben kigyulladt az EPC lámpa és a kocsi csak alapjáraton megy. Megtanulják diagnosztizálni és dekódolni az hibakódokat az Audi A. D ma reggel munkaba érve kivillant a müszerfalon az EPC és a Motor hiba lámpa.


Hiányzó: Audi ‎ A TFSI - EPC Lampe, Notlauf, Fehler Bypassventil f. Ezt megelőzendő mi egy előzetes kivizsgálást szoktunk javasolni ügyfeleinknek, kivéve ha a hiba egyértelműen felismerhető, mert pl. A tankolás esedékes lett volna, de elfogyott az üzemanyag út közben. Hibakódok dekódolása a Volkswagen műszerfalán. Erre pirossal kiírta, hogy EPC hiba (electronic power control).


Azonnal szervizbe kell vinni. Is the Volkswagen EPC Warning Light Dangerous ? Onecy Audi ad mellett döntött - köszönjük a bizalmat. Az Audi Aa legmodernebb technikával és számos kényelmi berendezéssel ellátott jármű, melynek.


Po wykasowniu jedzie normalnie do czasu wjazdu na A4. So when it starts, the EPC and ESP lights are on, then the engine cuts out.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések