2018. május 28., hétfő

Suzuki sx4 s cross automata teszt

Használt SUZUKI JIMNY személyautót vásárolna? Vagy új SUZUKI érdekli? Kattintson és nézzen körül kínálatunkban! De van automata váltós Ford Focus C-MAX, és Opel Vectra bérautónk is.


Suzuki Garand Vitara.

Téli-nyári gumi szett, új kuplung szett, új első toronycsapágyak és szilentek. CVT - fokozatmentes automataváltó. GLX AC Trend SZÉP ÁLLAPOT. Az alvázas, merev tengelyes felépítésnek és a szűkre szabott váltóáttételezésnek.


SUZUKI VITARA SEBESSÉGVÁLTÓ TOP autóalkatrész webáruház │ Megfizethető eredeti SUZUKI. Sebességváltó SUZUKI GRAND VITARA gépkocsihoz 1A minőségben. Alkatrész készlet, olajcsere - automata váltó mert SUZUKI GRAND VITARA.

LED automata fényszóró vezérléssel! Az ár a metálfényezés felárát tartalmazza. Kereskedésünkben tesztelhető az új hibrid modell. A benzinmotoros változathoz automata váltó is rendelhető. Automataváltó modul Audi-Vw.


Ez a Vitara például 5-öt mutatott a teszthét végén, de sokat jártam alatt is. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése. Hybrid Pro (motor, turbófeltöltő, váltószerkezet , hibrid rendszer). Vitara automata légkondicionálójára, ami gyorsan és . WD 6TCSS dízel teszt.


Második autóként szolgál egy vidéki családban az ezres, automata ős-Swift. Tulajdonosa épp át akarja alakíttatni kézi váltóssá , ami őrült . Td automataváltójával van gondom. A probléma az, hogy ha D-be rakom akkor a második sebességi fokozat után nem.


Termékeit kiváló minőség és . A webhely sütiket (cookie - kis méretű szöveges file-okat) használ a szolgáltatások biztosításához és a látogatottság elemzéséhez szükséges adatok.

KARBANTARTOTT AUTÓ, AUTÓSZERELŐ MESTERTŐL ELADÓ. DIGITÁLIS TÖBBZÓNÁS KLÍMA! MEMÓRIÁS ELEKTROMOS ÜL.


Extrák: - automata váltó -felezős váltó -kerék meghajtás -immobiliser -klíma - riasztó -központi. TD gyári motor és váltó. Egy kereskedő lehet maximálisan korrekt, őt is át tudják verni az eladók. Elado egy suzuki vitara 1. Az automata váltó a szokásos képeségekkel rendelkezik, kulcsot kihúzni csak P .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések