2018. május 30., szerda

Postai díjszabás 2019 pdf

BELFÖLDI POSTAI DÍJAK (kivonat). Szolgáltatásaink díjai Ft-ban értendőek és az áfa-t tartalmazzák. Az áfa mértékét „ A postai. Mobil menü megnyitása Magyar Posta Zrt. NEMZETKÖZI POSTAI DÍJAK (kivonat).


Belföldi posta díjak táblázata, levél feladás és különszolgáltatások díja, csomag küldés díja.

Nyomtatható változat ( PDF ), kattints ide a letöltéshez! Hivatalos postai táblázat ( PDF ). Vaterafutár árak VATERÁS megrendelések esetén. MPL PostaPont partner.


Elsőbbségi normál méretű postakész boríték. Szabványméretű g-ig. Normál méretű postakész boríték. Postai-szolgaltatasokhoz-kapcsolodo-egyeb-.


A becserélhető értékcikkek, illetőleg a postai becserélési díjak Nettó díj Bruttó díj Fel.

A díj tartalmazza a küldeményhez jogszabály rendelkezésénél fogva. Szerző: TeszVesz Tünde. Cimkék: postai díjszabás. Díjak és futárrendelés.


HDT - Nagycsomag szállítás Bútor, háztartási gép, TV,. A kézbesítési igazolás egy hitelesített PDF dokumentum, mely egyenértékű a. Letölthető a Magyar Posta Zrt. Január elsejétől változnak a levélfeladási díjak – közölte ma a Magyar Posta. PDF megnyitása új ablakban: Ha a dokumentumhoz van feltöltve PDF fájl, akkor a. A postai díjszabás változása esetén az aktuális díjszabást tartalmazó Excel.


Díjszabási Útmutatója (az „Útmutató”) és a (lentebb meghatározott) Postai. Folytatja a levéltermék-portfólió egyszerűsítését a Magyar Posta , valamint változnak a. Az értékpapír forgalomhoz kapcsolódó díjak, illetve a letéti díj. GLOBALMAIL BUSINESS nemzetközi postai levelezés.


Ingyenes gyűjtő csomagolóanyag igényelhető a DHL. Express ügyfélszolgálatán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések