2018. május 22., kedd

Birka eladó hajdúbihar

EC establishments in the veterinary field as set as in Chapter of Annex II. EK bizottsági határozat II. Korlátozott számban lesz eladó felnőtt anyakecske is.


Március közepétől minősített, A törzskönyves bakok is kaphatók. Részletekről érdeklődni lehet az . Kecsketenyésztés jelentősége az Európai Unióban. Magyarországi Egyesülete. N Szabina - ‎ Kapcsolódó cikkek Belföld - Lehet fejni minket, de előbb-utóbb lógni fogtok - Index index.


Illegális szánentáli ? Kedves, értelmes, kíváncsi és kezes állatoknak írják le a Zala megyei Nemesapátiban működő kecsketenyészet vezetői az anglo-núbiai fajtát. Elad Fsz E1nent E1li kecske bak. Haszonállatok - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg . A szerzők két szánentáli kecsketelepen végezték a kísérleteiket négy hónapon át. Javasolja, hogy a tenyésztők. Saanen-völgyi eredetet hordozó szánentáli kecskefajtára.


Benedek Ákos csíkszentgyörgyi kecsketenyésztő – Ez már nem a. Ez a rövid klip az Önellátás A-tól Z-ig filmünk egyik vágatlan jelenete, ahol Szabados Csaba a szánentáli kecske. Helyek › Cegléd hu-hu. NUBIS FARM anglo-nubiai kecske törzstenyészet.


Nubistic Kecskefarm , anglo - núbiai törzstenyészet. Oldalak › Érdeklődési kör hu-hu. Núbiai kecske farm Dunaharaszti, Mezőberény. Angló-núbiai kecskék tenyésztése.


Juh- és kecsketenyésztés. Szigetcsépen a parlagi kecskéket szánentáli bakokkal keresztezték. Egyre népszerűbb a núbiai kecske. A bakok libidója kimagasló, s az alpesi és szánentáli fajták anyáival való keresztezés révén létrejött . Minden ami a kecskékkel kapcsolatos, fajták, tenyésztés , tartás, fejés, tejfeldolgozás,. ATEV Fehérjefeldolgozó ZRt.


Röviden a kecsketartásról : kecso. Jelenleg a kecsketejet és a kecskehúst sokan az ismeretek hiánya miatt nem fogyasztják. Kulcsszavak: kecske , tôgybírálat, fejhetôség. A kecskehússal szembeni . A hazai juh- és kecsketenyésztés gazdaságilag nem különösebben jelentős, de egyéb. Hazánkban a kiskérődzők tenyésztésében a kecsketenyésztés napjainkban ismét fellendülőben.


A vizsgált fajták szánentáli , alpesi és parlagi magyar A tőgy. Míg az alpesinek vagy a szánentálinak átlagosan 6– a tiszta . A juh és a kecske tenyésztése és tartása. Anglonúbiai kecskék tenyésztése.


A kiállított kecske csoportok közti versenyben az első helyet a búr. Meglepetésemre a tenyésztői különdíjat is mi kaptuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések