2018. május 30., szerda

Tatai református gimnázium mozanapló

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Amennyiben kérdésük van a mozanapló rendszerrel kapcsolatban akkor. Sylvester János Református Gimnázium , Szakközépiskola és Szakképző Intézmény. Fenntartó: Tatai Református Egyházközség.


Kipróbált ismeretanyagon keresztül, bevált módszerekkel oktatja diákjait a Tatai Református Gimnázium. Négy plusz egy éves párhuzamos művészeti szakgimnáziumi képzést. A tegnapi napon iskolánk vendége volt a Tatai Református Gimnázium Bábcsapata Ujlakiné Pándi Emőke vezetésével. Launai Miklós Református Iskola, Neszmély. A Karácsony a hegyekben című . Báthory Anna Református Általános Iskola és Óvoda Báthory Anna.


Vaszary János Általános Iskola megújult, mobileszközökre is optimalizált honlapját böngészi. Szándékaink szerint továbbra is naprakész információkkal . A lenyomatán körben Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi. Az iskolánkban használatos digitális napló MOZANAPLÓ. Jóváhagyta a Tatai Református.


Alapító adatok : Tatai Református Egyházközség. H, K, Sze, Cs, P, Szo . Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma fk. A osztályosok csapata gimnázium kategóriában 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések