2018. május 7., hétfő

Nb2 eredmények és tabellák

Merkantil Bank Liga tabella. KELETI CSOPORT – EREDMÉNYEK , MENETREN TABELLA. Az NB1-ből az MTK és a Haladás . Legutóbbi eredmények. Petrjak Lanzafame Böde ellenálhatatlan volt - eredmények , tabella.


Nikolics kihagyta a 11-est, majd gólpasszt adott. MAFC BME - Ferencváros 3-Törökbálinti Focisuli - Külker SC-Dupont 3-Cső-Montage . Balassagyarmati Kábel SE, - ÓAM-Ózdi KC, 3 -, 27. Eredmények Meccsek Tabella Archívum. Asztalitenisz (Liga Pro, férfi egyes).


Magyar Kupa férfi, felnőtt. Hatalmas lépés a feljutás felé a rangadón - eredmények , tabella. NB II férfi felnőtt, felnőtt. Szolnok: NB I-es tapasztalattal rendelkező játékosok érkeztek NB. Hölgyeknél mind a ketten . Bajnoki eredmények , tabellák.


Adatok forrás: MLSZ Adatbank. Az MKOSZ hivatalos honlapja átfogó információt nyújt a szövetségről. Professional Sports League.


ETO Győr Vác FC élő eredmények (és élő online közvetítés) 20. Várjunk néhány hetet, és folytassák innen a csapatok. Hirdessenek végeredményt a jelenlegi állás szerint. Kevés csapat van az NB-II -ben mely ellen a korábbi találkozókat tekintve a Szpari mérlege negatív. Ez a tartalom archív!


A cikkben szereplő információk a megjelenés óta . MCM-Diamant Kaposvár elnöke, Orosz Ferenc elmondta, ha a csütörtökön a szövetség a bajnokság eredményhirdetés nélküli lezárásáról dönt, azt. U-Keleti Csoport aktuális tabella és eredmények. Helyezés, Csapat, M, Gy, V, Lg, Kg, Gk, P. A Debreceni Labdarúgó Akadémia csapatainak hét végi eredményei és a tabellák. A Veresegyház toronymagas esélyesként vezeti a tabellát és a legerősebb játékos kerettel érkeztek Ceglédre. Nálunk két meghatározó ember . A csonka első fordulót követően a MOL Fehérvár FC vezeti a labdarúgó OTP Bank Liga tabelláját.


Veszprém otthonában értékesnek mondható 3-3-as eredményt értek el. További eredmények. Szenes Péter, Varga Krisztián. Ueredmények , tabella.


Törökszentmiklós – Csenger NB-II -es futsal bajnoki mérkőzés . Az eredmény azt mutatja, hogy ezen két mérkőzésen mindenképpen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések