2020. február 2., vasárnap

Telenor egyenleg lekérdezés smsben

A szolgáltatás díja: Ft. A részletes számla- és egyenleginfó megtekintéséhez. Számla- és egyenleginformáció. A 20-a telefonnak mi az egyenleg lekérdező telefonszáma? A HVG- ben ebben a helyzetben is elhivatottan teszünk eleget.


Szeretnéd megtudni, éppen mennyi az aktuális egyenleged? Aktuális egyenleg megtekintése. Több lehetőség közül választhatsz. Vodafone elektronikus mobilegyenleg -feltöltés: bármilyen összegben 1. Roaming szolgáltatás tiltása.


Az SMS-sel történő belépés esetén nem kell megjegyezned egy állandó jelszót,. A Bank kizárólag az Alap telefonszámról fogad el interaktív sms üzeneteket, és a mobiltelefonos. Reggeli egyenleg szolgáltatás igénylése . Feltöltéseim után mennyi egyenleg felhasználási időt kapok? Az egyenleg lekérdezése is csak az azonosító ismeretének birtokában. Telenor , Telekom, Vodafone.


SMS - ben engedélyezze. Sikeres számhordozás esetén pedig új SIM . Expressz kártya regisztrációja,. A SIM kártya csere, a tarifacsomag váltás, a feltöltőkártyás adategyeztetés, az egyenleg lekérdezés , egyenleg feltöltés.


Iránytű a repülésben. Az univerzális egyenleget bankautomatán, Internet- és Telebankon keresztül. Az adatforgalmazás állásának lekérdezése a Törzskártyáról történhet.


Az ismert általános kódok lekérdezése USSD-ben, ill. A kártya segítségével . Beszéljen Ft-os percdíjon! Kapcsolat ÁSZF Adatvédelem Dokumentumok . Itt is fel lehet töltetni az egyenleget a telenor üzletekben, és benzinkutakon? Egyenleg lekérdezés itt is ingyenes vagy egy sms díja? Hívás részletezés lekérdezése Interneten.


Mobil egyenleg feltöltés. Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámla Általános Szerződési Feltételeiben. Az ügyfél által kezdeményezett Ügyféltudakozvány lekérdezése évente az első. Törökbálint, Pannon út 1. Nyeremények lekérdezése. Belső egyenleg lekérdezése.


Hívhatok emelt díjas számot? Emelt díjas sms -t tudok küldni? Egyenleglekérdezés , számlabefizetés, adatjegyek és feltöltőkártya vásárlása intézhető,.


Koronavírus miatti változások az ügyfélszolgálati elérhetőségeinkben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések