2020. február 12., szerda

Prémium autószőnyeg

Gyári csúszásgátló betét. Nem kombinálható a 990E0-53Rcikkszámú csomagtér -rendszerezővel. A garnitúra részből áll - Szövetszőnyeg, Autószőnyeg.


Magyar,Német vagy Cseh termék. Különféle színekben választható - 1 méretpontos. Annak biztosítása érdekében, hogy a csomagtartó védve legyen és minden. Számos gumiból készült csúszásgátló bélés súrlódó felülettel rendelkezik.


A tálcán csúszásgátló felület van, a pereme pedig megakadályozza a szennyeződés. Leírás: Eredeti, gyári, új csomagtartó tálca Toyota Corolla Wagonhoz. Peremes, csúszásmentes.


Csúszásgátló alátét csomagtartóba. A tárgyakat a helyükön tartja. Italtartó rekeszek vagy egyéb áru szállításához ideális. Igény szerinti méretre vágható. Unja már, hogy mindig attól kell rettegnie, hogy valami kiborul és kifolyik a csomagtérben?


Előzze meg a bajt csomagtértálcával! Megvásárlás után attól sem kell . Ezzel a csúszásmentes szőnyeggel minden a helyén marad. Nincs nem kívánt csúszkálás a csomagtartóban és az ezzel járó rendetlenség is me.


Prémium autószőnyeg

Kontra csomagtartó csúszásgátló szőnyeg - 60x120cm kedvezményes áron a Cridemtől. Ne hagyja ki napi akciónkat! REZAW - Esztétikus, erős anyagú csomagtér védő tálca süllyesztett csúszásgátló gumival! A biztonsági csúszásbetét megakadályozza a csomagtérben . Nem kell attól tartano hogy megsérül valami, vagy esetleg kár tesz a csomagtartó kárpitjában.


A szőnyeg egyszerűen méretre szabható, így bármilyen. Kifejezetten csomagtartóban , csomagtérben való felhasználásra javasolt. A Gledring gumi csomagtér tálcákon, a csúszásgátló gumi belterének köszönhetően gondtalanitottuk a csomagok könnyed ki és be helyezését a csomagtérbe. A csomagtartó tálcát az autó gyári szőnyegére teszik.


Csomagtér tálcák csúszásgátlók - 5termék. Tulajdonságok: - Elképesztő csúszásgátló funkció: . Thule hosszanti csúszásgátló rendszer, 3m-nél hosszabb csövek szállításához tervezve. Gumiszőnyeg, csúszásmentes gumiszőnyeg kereskedelem. Egy dinamikus rendszer az Ön professzionális szállításához.


Egy csomagtartó szett az alábbi hármas egységből épül fel: Aerodinamikus kialakítású, nagy . Kulcsszavak: csúszásgátló autóba, csomagtartóba. Munkavédelmi csomagtartó Atlas AB 8SC1. S- Antisztatikus műanyag cipő talpvédővel, energiaelnyeléssel a sarokban és csúszásgátló profilban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések