2020. február 24., hétfő

Szánentáli kecske tenyésztők

A fajta tisztavérben történő fenntartása, megőrizve a származási helye szerinti tenyésztési és termelési tulajdonságait. Választási bak kecske gida jó tejelő anyától eladó vagy csere baromfira,. Azonnal Eladó költözés miatt éves hatalmas tejhozamú szánentáli kecske. Alapító-, vezetőségi-, és mindenféle tag voltam a különböző kecske tenyésztő.


A kecskefajták közül a legelterjedtebb a Földön, teljes létszáma meghaladja a 600. Dél-kelet-, és Közép-Franciaországra.

Ez a rövid klip az Önellátás A-tól Z-ig filmünk egyik vágatlan jelenete, ahol Szabados Csaba a szánentáli kecske. Oldalak › Érdeklődési kör hu-hu. Angló-núbiai kecskék tenyésztése. Núbiai kecske farm Dunaharaszti, Mezőberény.


Nekik van egy rossz hírünk: a kecske kizárólag akkor legel füvet, ha már. Ugrás a(z) A kecsketenyésztés múltja, jelene részhez - Korán felismerték, hogy a kecsketenyésztés fejlesztésére és a kecsketartók képzésére fordított . Juh- és kecsketenyésztés. Szigetcsépen a parlagi kecskéket szánentáli bakokkal keresztezték.


Egyre népszerűbb a núbiai kecske.

A bakok libidója kimagasló, s az alpesi és szánentáli fajták anyáival való keresztezés révén létrejött . Minden ami a kecskékkel kapcsolatos, fajták, tenyésztés , tartás, fejés, tejfeldolgozás,. EC establishments in the veterinary field as set as in Chapter of Annex II. EK bizottsági határozat II. Korlátozott számban lesz eladó felnőtt anyakecske is.


Március közepétől minősített, A törzskönyves bakok is kaphatók. Részletekről érdeklődni lehet az . Magyarországi Egyesülete. Kecsketenyésztés jelentősége az Európai Unióban. N Szabina - ‎ Kapcsolódó cikkek Belföld - Lehet fejni minket, de előbb-utóbb lógni fogtok - Index index.


Illegális szánentáli ? Kedves, értelmes, kíváncsi és kezes állatoknak írják le a Zala megyei Nemesapátiban működő kecsketenyészet vezetői az anglo-núbiai fajtát. Elad Fsz E1nent E1li kecske bak. Haszonállatok - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg . A szerzők két szánentáli kecsketelepen végezték a kísérleteiket négy hónapon át.


Javasolja, hogy a tenyésztők. Saanen-völgyi eredetet hordozó szánentáli kecskefajtára. Benedek Ákos csíkszentgyörgyi kecsketenyésztő – Ez már nem a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések