2020. február 14., péntek

Telenor egyenleg lekérdezés telefonszáma

A szolgáltatás díja: Ft. Egyenleglekérdezés külföldről. A részletes számla- és egyenleginfó megtekintéséhez.


Akár előfizetéses, akár kártyás vagy, tárcsázd a 172-es telefonszámot ! A 20-a telefonnak mi az egyenleg lekérdező telefonszáma ? Ingyenes egyenleginfo a Telenornál. Tudta hogy a Telenoros egyenlegedet online ellenőrizhete és fel is töltheted? Oldal lefordítása Az azonosításhoz SMS-ben kódot küldünk telefonszámodra , ezért készítsd elő. Roaming szolgáltatás tiltása. Internetes egyenlegfeltöltés (regisztráció nélkül).


Feltöltéseim után mennyi egyenleg felhasználási időt kapok? Az USSD kódokat ugyanúgy kell beírni mint egy telefonszámot. Egyes kódok a beírásukkor automatikusan. USSD ügyintézés, egy menüből választható ki több lehetőség, pl. OTPdirekt szolgáltatásokhoz tartozó alap telefonszám beállítása.


Reggeli egyenleg szolgáltatás igénylése . A telefonszám helyére egyértelműen a felhívni kívánt hívószám kerül. Az adatforgalmazás állásának lekérdezése a Törzskártyáról történhet. Saját telefonszám megszerzése (30). Fontos: a 30-as, 70-es vagy 20-as előválasztót is be kell írni a telefonszám elé!


Mi a t-mobile egyenleg lekérdező telefonszáma ? Az érvényességi idő a . Beszéljen Ft-os percdíjon! Kapcsolat ÁSZF Adatvédelem Dokumentumok . SMS fogadásra használt SIM-kártya telefonszámát. A bankszámla egyenleg és a betétszámlán lévő betéti összegek. Aktuális egyenleg : a lekérdezés pillanatában a bevásárlókártya-számla egyenlege. A VitaMAX kártyák feltöltése és az egyenleg lekérdezése.


Aktív partnerség esetén - amennyiben még nem rendelkezel telefonszámmal - csak egy. Telenor – mobilhálózatából belföldön fogadott . SMS kommunikációt (ügyfélszolgálat, egyenleglekérdezés volt) kételkedni a feladó valódiságában, ha a telefonszám láthatóan stimmel. Az online mobil tudakozóval telefonszám alapján megkeresheted az előfizetés gazdáját, vagy név és cím alapján találhatod meg egy előfizetőhöz tartozó . A fogvatartottak pénzmennyisége.


Kérjük, adja meg a feltölteni kívánt telefonszámot és a címletet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések