2020. február 4., kedd

Újpesti sztk gyermek fül orr gégészet rendelés

Gyermek szakrendelés. Budapest, Görgey Artúr u. A rendelés a járványügyi helyzet miatt átmenetileg szünetel. Fül - orr - gégészet. Felnőtt szakrendelés listázva.


Szakorvosi Rendelőintézet. Nem beutalóköteles szakrendelés ! Felhívjuk tisztelt Pácienseink figyelmét, hogy az alábbi oldalon az általánosan érvényes rendelési idők vannak feltüntetve. Családi hangulatban, kiemelkedő műszerekkel, fájdalommentes kezeléssel várjuk pácienseinket. A fül - orr - gégészeti szakrendelés keretében a fül, az orr, az arcüregek, a garat és a gége betegségei nyomán fellépő panaszokat és elváltozásokat vizsgáljuk ki . Rendel : Dr Nedró Zoltán fül - orr - gégész főorvos. A járványügyi helyzetre való tekintettel a napi aktuális rendelési idők a Rendelési idő változások menüpont.


Intézményünkben külön gyermek fül - orr - gégészeti szakrendelés nem működik, hat éves kor alatt, területi ellátási kötelezettség alapján a gyermekeket a . Legyen szó fülfájásról, hallásproblémákról, torokfájdalomról, rekedtségről, vagy akár egy nem múló megfázásról, szeretettel várjuk . Tekintettel a koronavírus-járványra, megkérjük Önöket, hogy mielőtt a fül - orr - gégészeti szakrendelést személyesen felkeresnék, rendelési időben telefonon . Változik a diabetológiai szakrendelés. Molnár Ádám urológus rendelése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések