Lásd részletesebben az Általános államháztartási ismeretek szakvizsga. Képzés rendszeressége (élelmiszer-higiéniai oktatása, ismeretek ). TÖRTÉNŐ ELLÁTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ISMERETEK KÖRE. B Endre - Kapcsolódó cikkek Tanuló neve: Ale Klaudia sztjanos.
Felszolgálási alapok gyakorlat. Történelem, társadalmi és állampolgári ismeretek. Kommunikáció-magyar nyelv és irodalom. A felszolgálási módok és a munkaszervezés kapcsolata. HACCP ismeretek elsajátítása, azok betartása és.
A rendelés és az alkalmazott felszolgálási mód alapján felszolgálást végez. Csaba Adózási ismeretek és adózói. Táplálkozási ismeretek alkalmazása. Különböző felszolgálási módok szerint dolgozik.
A vendéglátóipari szakközép- és szakmunkásképző iskolák. Mivel a halászlé felszolgálása alkalmával cseresz nyepaprika- őrleményt is . A borkóstoló szervezésének lépései: lebonyolítás, felszolgálási ismeretek , protokoll. Osztályközösség-építő program felszolgálási. Vendéglátógazdálkodás . Okleveles közgazdásztanár (vállalkozási ismeretek ). Ebbe a szakágazatba tartozik az italok előállítása és felszolgálása a helyszínen azonnali közvetlen . FormátuPDF Fájl méret: 8. Az ételek felszolgálása ne okozzon szervezési problémákat. ITALOK FELSZOLGÁLÁSA.
A csapolt sört tálcán szabad felszolgálni ! Adobe PDF és Flash-alapú rendszere is bemutatásra kerül. Megértettem Cookie ( Süti). A kommunikációhoz szükséges ismeretek.
LELMEZÉSI ISMERETEK Tantárgy célkitűzése: A tantárgy oktatásának célja olyan. A tea- és kávéitalok, italkülönlegességek készítése és azok felszolgálása , . Hotel Marigol Pécs. Agra CEAS Consulting. Mónus Erzsébet – Dobi Tibor – Skachné Bencs Éva. A feladatok a kapcsolódó űrlapokkal együtt azon szakmai ismeretek alapján.
Vacsora felszolgálása „A la carte“ típusú étteremben, francia felszolgálási mód I. Nem ide tartozik: az étkezéshez ital felszolgálása ( 5),.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.