2020. február 18., kedd

Zombie koktél

A koktél neve: Zombie. Hozzávalók: cl Fehérrum, cl Barnarum, cl Stroh rum (), cl Narancslé, cl Ananászlé, 1. Cherry Brandy, cl Limelé, 1. Ha sokat iszol belőle, másnapra tényleg zombieleszel! Próbáld ki ezt a receptet!


Egyik barátján tesztelte az ízeket, akinek ann.

A mentán és ananászszeleten kívül az alapanyagokat turmixgépben tört jéggel simára keverjük. The Zombie is a cocktail made of fruit juices, liqueurs, and various rums. Find three popular Zombie. Bacardi Carta Blanca.


Passion Fruit szirup. Pár haverral úgy néztük meg a holtak hajnala című filmet, hogy Zombie-t ittunk mellé. Egy highball pohárra való tört jeget egy keverőpohárba teszünk és rátöltjük a citrom- narancs- és a grapefritlevet. Ezután hozzáadjuk a cukrot, .

Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a tequilát, a vodkát, a rumot és a gyümölcsleveket. Az egészet alaposan összerázzuk, majd friss jégre egy . Történt egyszer, réges-régen az Óperenciás tengeren is túl, hogy egy kalandvágyó tudós, Beachbum Berry, ki egész életét a polinéz . Prvi hrvatski koktel portal. Pretražite stotine recepata, isprobajte nešto novo i otkrijte umjetnost pravljenja koktela. Báreszközök, koktélalapanyok és különleges alkoholos italok.


Napjainkra a recept átalakult és rengeteg . Zombie koktél csomag a Koktélbolt báreszköz webáruházból akár ingyen házhozszállítással! To Make A Flaming Zombie Cocktail. How-to-Make-a- Zombie. RebrdfQnMNs For more on how to make cocktails, amazing. Angostura likőr miatt bizony érdemes nagyon vigyázni vele.


Ha kevernél egy Zombie koktélt , vedd meg egyben a Zombie koktélcsomagot! Sve vrste koktela, bili oni alkoholni ili bezalkoholni, djeluju egzotično. Koktel Zombie vrlo je popularan.


A na jednostavan način ga možete i sami pripremiti. Rum Classic Longdrink Strong.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések