2020. február 3., hétfő

Police hu körözés

Elfogatóparancs alapján körözött személyek. Egyedi azonosítóval nem rendelkező dolog körözés. Egyéb egyedi azonosítóval nem . Közérdekből nyilvános körözések.


Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Körözési toplista Körözések. Hírek és információk.


Legfrissebb híreink . Ebben jelentős segítséget . Segélyhívás: 1vagy 107. Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy egy többszörösen körözött és vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is alaposan . Engedélyügyi ügyfélfogadás: hétfő, csütörtök: .

Annak érdekében, hogy a körözési felhívások minél több emberhez eljuthassanak, megújult a nyilvános körözések webfelülete. Sarkadon, január 27-én óra perc körül . Gyilkosságért körözött nincs, de öten veszélyesek. Német Zsolt és Németh Péter. HERMON címen érhető.


Egy sörözőbe is betört a körözés alatt álló férfi. Két bűncselekmény elkövetése miatt körözték azt a éves helyi lakost, akit a . Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. A szombathelyi rendőrök elfogták a férfit.


Egy politikus vezeti a magyar rendőrség körözési toplistáját. A TVNinformáció szerint a nő feltételezhetően . Az országos körözési toplista jövő év július elsejétől lesz elérhető a police. A képen látható nőt talán minden kerületi ismeri, hiszen Rákospalotától Újpalotáig számos helyen találkozhattunk vele, . A tegnapi nap folyamán körözés alapján intézkedtek a rendőrök Gyulán.


A Gyulai Rendőrkapitányság. VV Fanniról, de egyelőre nem tudni, miért.

A körözési top 50-es listát tavaly tette közzé a rendőrség annak reményében,. Kedden a megye rendőrei hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A járvány ideje alatt . A rendőrség honlapján, a police.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések