2020. február 19., szerda

Törpe kecske eladó haszonállat

Normand fenyőmag, kg és colorado fenyőmag, kg eladó. Júniusi születésű kameruni törpekecske bak eladó , vagy cserélhető. Kameruni törpekecske gidák ,két bak egy kislány május közepei elvitellel ELADÓK. Holland törpekecske kameruni birka.


Több fajta kecske és juh eladó - hasznaltcuccok. Ellenben a holland tarka birka, a magyar racka juh és a kameruni törpekecske már barátságosan közelítenek felénk, csak akkor csalódnak egy .

Olcsó eladó új és használt kameruni törpe bárány. Akciós bárányok, törpebárány akár . Egy kameruni - törpekecske mennyi tejet ad? Törpe kecske tartás alapjai?


Tudtok e nekem mondani Bács - kiskun megyében eladó holland törpe . Az eladó kecske keresett állat, mert tartása . Eladó családi ház Héderváron 5. Győri Hírek - Oxygen Hírügynökség.

Az afrikai pigmeus törpekecske vállmagassága 41–cm. Ugrál, mint a bakkecske, szokták mondani arra, aki nem képes nyugton maradni, folyton mozgásban van. Bajor-barna kecskék, 2db éves tejelő, és 1db német import éves.


Egy bak, két haromeves anya, két marciusi gödölye és egy növendék . Lehetőleg egyben eladó a képeken látható törpekecske állomány, amelyben 2db anya, 1db bak és db növendék kiskecske van. Csak továbbtartásra adók el! A kecskék lányok, a birka fiú.


Február végén március elején. Tőlem is vittek el törpekecskét csak azért, hogy házikedvenc legyen belőle. Okos, értelmes állat, szociális és társaságkedvelő, a nevelésen . Vélemény: Részletek . Jöhet vele a macska is egye fene. A kameruni törpekecskék Nyugat – Afrikából, a Guinea – öbölben elhelyezkedő Kamerunból származnak. Hirdetés feladása ebbe a kategóriába . Búr kecske és kameruni törpe kecske gidák eladók.


Volt trófea és madár bemutató, törpekecske- és nyuszi simogató, állati tapogatózoo. Három hónapos kameruni törpekecske eladó : Nagyon szelí kameruni törpekecske bak eladó vagy fiatal lánykecskére cserélném, vérfrissítés miatt.

MÁRTON NAPI LIBÁSKODÁSBari Tanya kis . Luca, a kameruni törpekecske – könnyed ele‐ ganciával. A Százszorszép lakóparkban eladó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések