2020. február 17., hétfő

Pesterzsébeti általános iskolák

Boldog az ember, aki megtalálta a bölcsességet, És az az ember, aki értelmet kap. Mert több haszna van ennek, mint az . Megtartja az Úr mindazokat, akik Őt szeretik. Tájékoztatás az általános iskola felsőbb évfolyamaira (2-7.a) történő felvétellel kapcsolatban. A tanulók számára is nagy élményt és tanulási lehetőséget kínál az új módszer, bár sokaknak hiányzik az iskola és a barátok, köztük olyanoknak is, akik esetleg. Tiszakécske, Templom tér 3. A jelentkezés feltétele a kitöltött szándéknyilatkozat . Ez egy református keresztény iskola , nagy hagyományokkal.


Célunk: Isten közelségében, biztonságban, jókedvben, modern módszerekkel, minőségi tárgyi és . Az iskola bemutatása. Virágné Katona Zsuzsanna. KUNMADARASI REFORMÁTUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA honlapján! Egy új, református általános iskola a Tiszántúlon, az egyházi kárpótlási folyamat utolsóként visszakapott épületében. Iskolaigazgató : Tóth István.


Ide kattintva érhető el az új honlapunk. A Kecskeméti Református Egyházközség . Bejárat a HOLD UTCA felől)​) tel. A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk látogatóinknak és hatékonyabbá tegyük weboldalunk . Budapest, Rákóczi út 16.


Rövid nevek : Idegen nyelvű nevek : Státusz : Aktív. Intézmény jelleg : Köznevelési intézmény. Bölccsé teszlek, és megtanítalak, melyik úton kell járnod. Tanácsot adok, rajtad lesz a szemem.


Egyházi jogi személy által fenntartott általános iskola. Alapfeladatunk a beiskolázási . Szeretettel köszöntjük Kedves látogatóinkat a Mezőtúri Református Kollégium honlapján! László Brigitta iskolatitkárnál lehet.


Amint én szerettelek titeket, úgy szeressétek egymást ti is. Arról ismerje meg mindenki, hogy tanítványaim . Lassan egy hónapja nem találkoztunk személyesen… Nélkületek olyan üres az iskola …HIÁNYOZTOK! Fogadjátok szeretettel a nektek készített videónkat: .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések