2020. február 17., hétfő

Takarító állás

Takarító állás Budapest. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Kattintson az állásajánlatok megtekintéséhez a(z) takarító pozícióra.


Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát még ma! Betöltetlen munkahelyek és ajánlatok. Alapfokú iskolai végzettség Legalább 1-év takarításban .

Böngésszen a 3takarító munka között Budapesten. A Trovit legjobb állásajánlatai! A legfrissebb takarító és hasonló munka a jobinfo. Ausztriai munkák, állások. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő munkák . Friss ausztriai munkák, állások minden nap!


Válogasson több 1ausztriai munka közül. A FŐVÁROSI KÖZTERÜLET-FENNTARTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ NONPROFIT.

Mi pedig takarító munkatársat keresünk! Megbízható, munkájára igényes takarítónő kollégát keresünk,. Villamos takarító munkatársat keresünk nappalos órás munkarendbe az Angyalföldi villamos kocsiszínbe. Mennyi takarító munka van a JóSzakin? Idén már havonta stabilan.


Fejlődő vállalkozásunk folyamatosan keres munkaerőt takarító állásra és üzletkötői állás betöltésére. Ha ön tapasztalattal rendelkező takarító, jó. Címlap Hirdertmény- takarító állás. A Kerepesi Polgármesteri Hivatal megbízási szerződés keretében takarítót keres. Jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal . Szentendre és környékén - Trenkwalder Recruitment Kft.


Legfrissebb számlaképes takarító állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod. A dm országszerte több mint 2üzlettel büszkélkedhet. Boltjainkban üzletvezető, üzletvezető-helyettes, eladó-pénztáros és takarító. Délelőtti-délutáni-esti munkavégzésre Budapest több kerületébe illetve eseti, alkalmi munkavégzésre. Aktuális állásajánlatok megállapodás alapján (időszakos munka), takarító.


Találjon munkát még ma! Szabad állások és állásajánlatok.

Amennyiben ön a takarítás. A Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések