2020. február 18., kedd

Police hu traffipax 2020

Friss hírek , nap mint nap. Rendőrségi hírek a megyéből. Leopárdmacska született a debreceni állatkertben. Hírek szerint már több tanút meghallgattak és Heisler Andrással is . A Debreceni Törvényszék BV Csoportja adott ki elfogató parancsot az . Fegyveres debreceni rablás elkövetőjének felkutatásában kéri a lakosság segítségét a hajdú-bihari rendőr -főkapitányság. A rendőrfőkapitány elmondta: a debreceni határvadászoknál 3rendőr teljesít szolgálatot.


Elindult az útépítés a . A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Debrecen térségében, a 4-es. Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógia Kar szervezésében. Körzeti megbízottak és rendőr -kapitányság elérhetőségei. Igazi független portálunk, főként Békés megye aktuális híreivel foglalkozik, de ettől függetlenül országos hírek is megtalálhatóak oldalunkon.


Hírek és információk balesetekről, politikáról, közéletről, kulturáról, gazdaságról, közlekedésről. Berettyóújfalu belterületén . Beszakadt a tető az öngyilkosjelölt megmentésére induló rendőr alatt Nemi. A debreceni rendőr zászlós nem bírta elviselni, hogy élettársa év után elhagyta. Inter Traction Electrics Kft. A legfrissebb hírek itthonról és a nagyvilágból, egy helyen, könnyen.


Szexuális erőszak bűntett . Tűz volt egy debreceni lakásban kedd reggel, napközben pedig a nyíradonyi hivatásos tűzoltók. Hírek a rendőrség , mentők és a tűzoltóság munkájáról. Debrecen - A hajdú- bihari nyomozók bűnügyi őrizetbe vették azt a éves férfit, aki a megalapozott . Többek között azt híresztelték az oldalak, hogy Magyarországon már januárban több . Ekkor a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség zaklatás bűntette,. Munkahelye elvesztésével is megfenyegette a rendőr vezérőrnagy az . A kamionstop hétvégi feloldásával kapcsolatos aktuális információkért az ITM honlapját keresse fel az alábbi . Első beszélő,hiteles magyar hírportál, Magyarország legfrissebb híreivel, érdekességeivel.


Híradó - A nap legfontosabb híreivel ! A mai nap hírei 18:45-kor. Duplájára nőtt szombatról vasárnapra a rendőri intézkedések száma a kijárási. Közös gondolkodás az.


Jó kezdezményezés ez a bringa regisztráció. PÉCS, FRISS HÍREK , KÉPEK, VIDEÓK. Debrecen egész területén fokozott rendőri ellenőrzésre kell számítani az FTC elleni meccs miatt.


A tavalyi évben jelentősen csökkent az összes rendőri eljárásban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések