2020. február 25., kedd

Piaci árus feor

Az árut az utcán, piacokon, egyéb közterületen árusítja. Azonnali fogyasztásra szánt meleg és hideg ételeket és italokat. Képzés típusa: Szakképzés ().


Szociális gondozási és munkaerő- piaci szolgáltatási foglalkozások. Piaci árus , zöldség-gyümölcs Kérdés. Ebbe a szakágazatba tartozik: - bármely termék kiskereskedelmi értékesítése bármely, az eddigi szakágazatokba be . FEOR -ba sorolás Kérdés . Piackutató , reklám- és marketingtevékenységet tervező, szervező. Munkaerő- piaci szolgáltatási ügyintéző. Fejvadász Hostess-közvetítő.


A virágkötő és virágkereskedő OKJ . A részszakképesítéssel betölthető munkakör (ök). Kereskedelmi és szolgáltatási foglalkozások. A szakképesítéssel betölthető munkakör(ök). A képzési programba történő . Jó gyakorlatok továbbfejlesztése és alkalmazása a munkaerő- piaci integrációért és esélyegyenlőségért. Egyéb, máshova nem sorolható.


Háztartási alkalmazott. Bolti pénztáros, jegypénztáros. Vendéglátó tevékenységet folytató egység vezetője. Azt mondták, hogy tagi jogviszonynál nem is kell megadni feor. A munkaköri leírás, nem része a munkaszerződésnek, de vitás kérdések eldöntésében a munkaügyi bíróságok minden esetben kérik a feleket .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések