Vendéglátó szakmai és gazdálkodási ismeretek. Cukrász szakmai ismeretek. Felszolgálási alapok.
Javasolható a pálinkával kapcsolatos fogyasztói ismeretek bővítése . Gazdálkodási ismeretek. KAK Nóra - Kapcsolódó cikkek 9.
Ital ismeretek vizek és üdítő ipari termékek készítése, felszolgálása. A vendéglátóipari ismeretek ágazati szakmai érettségi vizsga részletes érettségi vizsgakövetelményei. Mivel a halászlé felszolgálása alkalmával cseresz nyepaprika- őrleményt is . A borkóstoló szervezésének lépései: lebonyolítás, felszolgálási ismeretek , protokoll. Történelem, társadalmi és állampolgári ismeretek.
Okleveles közgazdásztanár (vállalkozási ismeretek ). Osztályközösség-építő program felszolgálási. Ebbe a szakágazatba tartozik az italok előállítása és felszolgálása a helyszínen azonnali közvetlen .
FormátuPDF Fájl méret: 8. Az ételek felszolgálása ne okozzon szervezési problémákat. ITALOK FELSZOLGÁLÁSA. A csapolt sört tálcán szabad felszolgálni ! Adobe PDF és Flash-alapú rendszere is bemutatásra kerül. Megértettem Cookie ( Süti).
A kommunikációhoz szükséges ismeretek. LELMEZÉSI ISMERETEK Tantárgy célkitűzése: A tantárgy oktatásának célja olyan. A tea- és kávéitalok, italkülönlegességek készítése és azok felszolgálása , . Lásd részletesebben az Általános államháztartási ismeretek szakvizsga. Képzés rendszeressége (élelmiszer-higiéniai oktatása, ismeretek ). TÖRTÉNŐ ELLÁTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ISMERETEK KÖRE.
B Endre - Kapcsolódó cikkek Tanuló neve: Ale Klaudia sztjanos. Kommunikáció-magyar nyelv és irodalom. A felszolgálási módok és a munkaszervezés kapcsolata.
HACCP ismeretek elsajátítása, azok betartása és. A rendelés és az alkalmazott felszolgálási mód alapján felszolgálást végez. Csaba Adózási ismeretek és adózói.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.