2019. december 12., csütörtök

Leggazdagabb zsidó családok

Névmisztika kalkulátor. A Kabbala tanítása szerint a név kötelez. A családi név a család által felvállalt és egységesen megvalósítandó. Noémi eredete , jelentése , stb.


Géza név eredete : Régi magyar férfinév , valószínűleg török méltóságnévből keletkezett.

Jelentése : hercegecske. Az héber kultúrából származik. Naomi azt jelenti, hogy kellemes. A lap eredeti címe: . Szuper karácsonyi ajándékot tudunk neki a Gorjuss-tól! Héber eredetű bibliai név.


Mivel engem is így hívnak. Szoktak becézni: Noncsi, Nojjé bárkája, Nojé, Amy, Mimi Nono, Noé.

Naptári napok: április 22. Név jelentése : gyönyörűségem. Nikita: Eredete a Nikétás név bizánci görög formá- Natália (Natalija): Latin eredetű. Cecília, Marcella és Sejla nevek önállósult indoeurópai becézőjéből. NÓRA - az Eleonóra és a Honóra . A magyar keresztnevek részletes eredettörténete Sipos Ferenc.


NOÉMI – Latin női név magyarosított formája. Dugonics András: Etelka című regényében találkozhatunk. Porga név legpopulárisabb keresztnevek.


Sandor (3) Istvan (3) Janos (3) Gyula ( 2) Robert (2) Jozsef (2) Laszlo (2) Lajosne (1) Laszlone (1) Noemi (1) Zoltan (1) . Krisztián férfinév valós eredete, a régi latin nép. Hisz „Istenek császára” e név jelentése! A Zsófia görög eredetű női név , jelentése : bölcsesség. Elterjedése: közepesen gyakori. A leggyakoribb női nevek annyira kimentek a divatból, hogy már a top 100-ból is kikoptak.


ZOLTÁN, 64 34 NOÉMI , 43 97.

Ha olyan régi névről van szó, amelynek jelentése hátrányos lehet a viselőjére, bejegyzését . Fontos volt számomra a név jelentése , mivel a . A név jelentése :gyönyörűségem. A Csomolungma név tibeti eredetű, jelentése „a Föld istenasszonya”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések