2019. december 24., kedd

Új suzuki vitara

A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. A webhely sütiket (cookie - kis méretű szöveges file-okat) használ a szolgáltatások biztosításához és a látogatottság elemzéséhez szükséges adatok. Az Esztergomban készülő modell hajtásláncát . Barta Anita, Horváth Judit , Tordai István.


Forgattunk egy rövid magyar nyelvű.

Ford Ikon, no meg azok az új hullámot kihasználó rémes torzulatok, . A modell az említett zöldtechnológia miatt, . Személyautót vásárolna? Keresse meg a legkedvezőbb ajánlatot! Jöjjön el és próbálja ki Ön is.


Akciós finanszírozás és autó beszámítás kedvező feltételek. Erre kerestük a választ, amikor péntek este .

Szerviz bejelentkezés. Kereskedésünkben tesztelhető az új hibrid modell. Fekete metál színben. Készletről vihető utolsó darabok. Nem autópályán, mennyit fogyasztanak!


Flotta jogosultság esetén. De gondolom , ez is lábfüggő! Ennyit a horror új autó kötelező szerviz árakról. Legyen álmai autója boldog tulajdonosa! S-Cross letölthető árlista.


Swift letölthető árlista. Jimny akciós árlista. Vitara letölthető árlista. GLX 2WD 6MT Hybrid 48V. Válogasson készletünkön lévő akciós autóink között!


A rendkívüli helyzetre való tekintettel az.

Az eredeti Suzuki szőnyegekkel biztosan nem csúsznak félre a dolgok! Ismerje meg az új Ignist és próbálja ki egy tesztvezetés során! Tekintse meg ajánlatainkat!


Gadácsi Csoport - A Suzuki modellek hivatalos keszthelyi forgalmazója és szervize. Az új színek mellett a legfontosabb változás hazánk kedvenc szabadidő- autójánál, hogy már csak turbómotorokkal érhető el. A radaros DSB rendszer kiegészül a sokkal hatékonyabb .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések