2019. december 18., szerda

Postán maradó csomag értesítés

Az eladó akitől vásároltam állítja hogy múlt héten már feladta a csomagomat , postán maradó -ként kértem. Még semmilyen értesítést nem . Postai küldemények átvétele. Amennyiben az Ön részére postán maradóként.


Postán maradó címzéssel kértem az MPL Üzleti csomagomat , de nem tudok bemenni a postára. Hogyan veheti át valaki más helyettem a küldeményt? Pontosan mit jelent a postán maradó csomag ? KittycatSale-nek a részletes választ,mert így kiderült számomra hogy nem kapok értesítést.


Nektek kell keresni a csomagot. Ez a lehetőség pedig az, hogy postán maradóként adod fel a levelet. A csomagra a nevetek címetek is rákerül nem csak . Azonban vigyázz: a címzettet a posta sehogy nem értesíti , neki kell. A postán maradó csomag szolgáltatás lényege, hogy a postás nem hozza.


Ez a többletszolgáltatás nemcsak levél, hanem csomag vagy pénzutalvány esetén is kérhető. Elegendő felhívni az értesítésben szereplő . A levelet csomagolni kell, amelyre alkalmazható boríték, vagy amennyiben a tartalom, méret. Vaterán: postán maradó ajánlott küldemény.


A címzett nem kap értesítést , így neki kell a küldeményt keresnie a postán. Kézbesítéskor névvel, dátummal és aláírással kell igazolni a csomag. A posta SMS-ben is értesíti a csomag érkezéséről. Hétfőn feladott levél és csomag (alap szolgáltatásnál) kb.


Eddig csak 1x adtam fel postán maradó csomagot , és akkor nem kellett . Mindannyian tudjuk, hogy ha a postás érkezésekor nem tartózkodunk otthon, akkor egy értesítést helyez el a postaládánkban. A feladást követő napon a posta e-mail és SMS értesítést küld. POSTÁN MARADÓ CSOMAG : Szállítási idő nap. MPL csomagszállítás esetén a csomag átvételekor a futárnak, postán maradó.


Ami eddig elment amorf levélként, most már csomagként kezelik, . Az Önnek megfelelő postát az alábbi listából választhatja ki. Legfontosabb tudnivaló, hogy a postán maradó küldemények esetében vásárlóink semmilyen értesítést. SMS-ben vagy e-mailben kap értesítést a küldemény érkezéséről. Az MPL esetén a következő Belföldi csomag megoldásokból. Az ezekkel kapcsolatos fejleményekről minden értintettet értesíteni fogunk.


Az akkor a postán maradó csomag -küldemény, nem pedig ajánlott . Nem lehet Aliról postán maradó csomagot rendelni tudomásom szerint. Foxpost Csomagautomata : Foxpost Csomagautomatába küldött küldemény. Ajánlott postán maradó csomag esetén a posta nem küld értesítést a csomag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések