2019. december 11., szerda

Legolcsóbb feltöltőkártyás percdíjak 2020

A feltöltőkártyás mobiltelefont használó átlagosan havonta 16-szor kezdeményez hívást, összesen alig fél órát (perc) beszél, db SMS-t . A tarifa és mobiltelefon összehasonlítás sosem volt ilyen egyszerű. Spórolj több tízezret néhány. Add meg, hogy mennyit beszélsz és megtaláljuk a legolcsóbb.


Domino feltöltőkártyás díjcsomag. Tovább a díjcsomaghoz . Ft-os percdíjat aktiválhatsz. Jogi tudnivalók Általános szerződési feltételek Adatvédelem Felhívás. Korlátlanul beszélgetnél, éjjel-nappal interneteznél, vagy feltöltőkártyás csomagot keresel? Válaszd a hozzád illő internet és mobil tarifát számlás vagy . A Tuti csomaggal minden belföldi.


Vodafone: itt a forintos percdíj a feltöltőkártyásoknak. A kosár tartalma az alábbi gombokra kattintva tekinthető meg. Mobil szolgáltatások. Vezetékes szolgáltatások. A mobil percdíjak az adatforgalom mellett lassan feledésbe vesznek, pedig nem.


A legolcsóbb telefonálási megoldást keresi? Bár sokan használnak mobil feltöltőkártyát , egyre többen ismerik fel a hagyományos telefon előfizetések helyett . Az előfizetésesek mellett a feltöltőkártyás díjakat is versenyezteti az NMHH. Ebben az esetben kisebb forgalmat néznek: havonta hívás, . Alacsony havidíjas előfizetések 5-forintos percdíjakkal ! Jelenlegi hívószáma megtartásávál (előfizetés, feltöltőkártyás ) vagy új előfizetés vásárlásával is . Szeretne egy olcsó mobil flottához csatlakozni?


Nálunk mindenki megtalálja azt a csomagot, amire szüksége van. Tekintse meg kínálatunkat! Kedvezményes havi és percdíjakat , több költségkímélő megoldást kínálunk, más.


A Blue mobile GB-os csomagja legolcsóbb , viszont akinek több hónapig is kitart GB, annak a Telekom Maraton csomag a legjobb opció. Ft- os percdíjat kínálnak hálózaton belül vagy minden hálózatba:. A Redmi bemutatta első aktivitáskövetőjét, ami tényleg nagyon-nagyon olcsó , . Feltöltőkártyás tarifacsomagok összehasonlítása - Percenként forint. A név elég beszédes, forintos percdíj minden hálózatba, napszaktól függetlenül.


Pannon Praktikum – az azóta már Telenor feltöltőkártyás tarifacsomagjai. A mobilnetes tarifák alapján biztosan nagyon olcsó lesz, bár a maximális sebesség nem épp a legjobb. Az öt legolcsóbb előfizetéses és feltöltőkártyás csomag percdíjai csúcsidőben, saját hálózatba indított hívás esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések