2019. december 25., szerda

Telenor csomagváltás

A tarifacsomag-váltás díjmentes. Szolgáltatás megrendelésre és lemondásra legegyszerűbben a MyTelenor appban vagy a Telenor online ügyfélszolgálati oldalán van lehetőséged. Tarifahűséggel kedvezményes áron veheted meg a készüléket, illetőleg bizonyos tarifacsomagok esetén havidíj-kedvezményt kaphatsz a hűségidő alatt. Korlátlanul beszélgetnél, éjjel-nappal interneteznél, vagy feltöltőkártyás csomagot keresel? Válaszd a hozzád illő internet és mobil tarifát számlás vagy . Ha nem szereted a kötöttségeket, de élvezni szeretnéd az előfizetéses csomag előnyeit, válassz a Telenor vagy Hiper tarifacsomagok közül, hűség nélkül!


Spórolj időt és kösd meg online! Nem tudo hol és hogyan intézheted el az előfizetéseddel kapcsolatos ügyeket? Nézz körül itt, vagy keress minket elérhetőségeinken!


A telefonos felmondás kizárólag lakossági (egyéni) előfizetők számára érhető el! Személyesen: bármelyik Telenor értékesítési ponton fogadjuk írásbeli . Megújítja feltöltőkártyás csomagjait a Telenor. Az új, egyszerű és átlátható Telenor Kártyás ajánlatok előnye, hogy a Ft-os percdíj mellett a . Ne felejtsd el letölteni a Telenor Wallet appot!


A válaszokat előre is köszönöm. Kérdések hasonló témákban: mobiltelefon, elektronikus eszköz, Telenor , Kártyás tarifa csomag váltás. Rákérdeztem a csomagváltás , felmondás, illetve a minden marad ahogy eddig volt lehetőségekre. Az elsőre rákapott az ügyfélszolgálatos és perceken . Jóváírja ügyfeleinek a 9forintos csomagváltás díját a Pannon. Mint korábban beszámoltunk.


Vodafone RE a Telenor Hipernet vagy a T-Mobile Média Mánia csomagok egyike. Persze semmi gon hiszen a Telenor felkínálja a csomagváltás lehetőségét, amennyiben valamilyen MyTariff opciót választunk. Keresés - Telenor topik - Fototrend Fórum.


Ha a vezetékes szolgáltatás törlődne, akkor azt a csomagváltás után . TV átállása időben mennyire csúszik. A Telenor áthágja a jogszabályokat is. Ugyanis a Tv már szombaton átállt, de az. Mit tegyünk, ha a szolgáltató megemeli az árakat és ez nekünk nem tetszik?


Oké, túl szép volt az. A telenor (szándékosan kis betűvel) ugyebár júl. Ingyenes csomagváltás (MyTariff-ra) Kösz nem.


Nem rég volt egy csomagváltás a cégnél így átkerültünk egy másik. A kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne egy Telenor Hello Data .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések