2019. december 27., péntek

Szakmai vizsga időpontok 2019

Iskolai rendszerű képzések komplex szakmai vizsgái. Iskolarendszeren kívüli képzések szakmai vizsgái. EMMI rendelet alapján: „II. Szakmai vizsgaidőszakok , vizsganapok 1. Vizsgaközpont információk.


Komplex vizsgák időpontjai , tudnivalók.

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. A komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei és vizsgafeladatai : 5. A szakmai vizsga bejelentésének határideje az elektronikus felületen igazgató, szakmai gyakorlati. A vizsgaidőpont -változtatás jogát fenntartjuk. Az egyes szakmai vizsgák vizsgaidőpontjait az alábbi táblázatban találják. Pék javító vizsgázók.


Kedves végzős Technikusok! Elérhetővé váltak a májusi-júniusi szakmai vizsgaidőpontok , beosztások! A táblázat alapján láthatjátok, mikor .

IFRS mérlegképes könyvelő képzés. S befizetési határidő. Német írásbeli vizsga és szóbeli vizsga. A nyelvvizsga-jelentkezés csak néhány kattintás!


Használd a fenti szűrőt a nyelv, a szint és a vizsgatípus. Lehet, hogy már nem aktuális. Amennyiben a vizsgára főnél kevesebben jelentkeztek a VIZSGA ELMARAD! Letöltés pdf formátumban.


Keress minket bizalommal! A Saját szervezésű vizsgák, vizsgaidőpontok. Ha a vizsgázó a vizsga helyéről és időpontjáról szóló beosztást a megadott időpont után nem . Központi vizsgaidőpontok. Tájékoztatás a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.


Vállalkozási mérlegképes könyvelő, Számviteli feladatok - gyakorlat, 18 301. SZI KOMPLEX SZAKMAI VIZSGA IDŐPONTJAI. Mezőgazdasági gépész és . MEGJELENT a telc angol Bvizsgatréning -kiadványa! Véglegesek a tanév szakmai vizsgáinak időpontjai.


Jelentkezés megnyitása, Jelentkezési határidő, Pótjelentkezési határidő, Szintek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések