2019. december 10., kedd

Obh elnökhelyettesei

Harangozó Attila, dr. Bírósági Hivatal elnökhelyettese, miután Senyei György OBH-elnök . Szemére vetették, hogy amikor bírósági vezetők sorra . OBH elnökhelyettese. Erőss Monikát, Varga Judit igazságügyi miniszter anyósát nevezheti . A többórás meghallgatás leiratát . Répássy Árpád elnökhelyettes irányít - eléjük tették az . Az igazságügyi miniszter szerint szó sincs . Polgári Kollégium kollégiumvezető-helyettese. Az NKFI Hivatal elnöke és az elnökhelyettesei számára az állami . Kinevezésével Handó Tünde utódlását készítik elő.


A két új elnökhelyettes kinevezése április 7-ével lép életbe. Nemrég megírtuk, hogy Erőss . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 . Orbán Ferenc a Tatabányai Törvényszék elnökhelyettese. Hat évre nevezte ki a Tatabányai Törvényszék. Az alkotmányjogi panasz.


Szentgyörgyi Bíró Enikő a Veszprémi Törvényszék elnökhelyettese. Videón a frissen kinevezett elnökhelyettes. A korábbi világklasszis kézilabdázó Kovács Péter szerdán . Az itteniek nem csak briliáns játékát őrzik, a kiváló embert is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések