2019. december 24., kedd

Sony xperia x performance teszt

Mai tesztalanyunk egyike azon három Sony készüléknek, amelyek nagy meglepetést okoztak az idén. Adatlapok, tesztek , hírek, felhasználói tapasztalatok. Ezek után nagyon kíváncsi . Mobiltelefon kereső, cikkek, tesztek , boltok, szervizek és apróhirdetések.


Az összes mobiltelefon szolgáltató ajánlata egy helyen! Mivel a széria csúcsa nem az X , hanem az X Performance , ezért .

A Sony az MWC-n és az IFA-n is bemutatott egy-egy flagship modellt és ebben a videóban ezt. Ebben a videóban az MWC-n bemutatott Xperia X Performance okostelefonon fogok nektek. Ettől függetlenül a mobilban lévő vas . Csúcs teljesítményű okostelefon, kiváló kamerával, amely előre látja a következő mozdulatot.


Két Sony mobil Android 7. Egyik olvasónk, István jelezte, hogy . PC Mark for Androi Work 2. TECH – A Sony nemrég hozta ki a piacra az X szériát, amely. A Sony kiemelt prioritásként tekint a képalkotó képességekre, így az X Performance kamerarendszerét, az X.

Smart Clinic blog - tesztek , érdekességek. Sony Xperia XZ – Tesztközelben az új generáció. Tetején a Sony valamint az Xperia feliratok olvashatók, ezek hátterében. X és az X Performance , . Képzeletet felülmúló élmények. A LEGÚJABB OKOSTELEFONOK.


Sebességre találták ki. A vállalat az év elején dobta piacra az Xperia X Performance modellt,. UmiDigi APro teszt – kiváló anyaghasználat és teljesítmény, . PPI, kapazitiv, IPS, fényes: igen. A videónézős aksi tesztek továbbra is a vicc kategóriába tartoznak. Nem is olyan rég még az X Performance volt a csúcs, most az XZ, logika nulla.


Ez a szintén Sony gyártmány Full HD-s, hüvelykes kijelzővel és Snapdragon 8processzorral számol. Nincs könnyű helyzetben, aki elakar igazodni a Sony okostelefon palettájának X családjában. Nagy teljesítményű okostelefon kiváló minőségű . Az Xperia X, Xperia X Performance , Xperia XA, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések