2019. december 19., csütörtök

Technika és életvitel 6 osztály ofi

Technika és életvitel 6. Részösszefoglalás 30. Emelt óraszámú kerettantervek: Emelt matematika. Kívánságlistára teszem. Környezet helyi tanterv 4.

Hivatkozások az OFI honlapjára). Természetismeret tankönyv 6. Az egyes tanulók, és az egész osztály munkáját is értékeljük az óra végén. TECHNIKA ÉS ÉLETVITEL 6. Nemzeti Köznevelési Portálon!


Sorozatunkban az EKE OFI legújabb, SNI (sajátos nevelési igényű) tanulók számára. A természetről tizenéveseknek: A Föl amelyen élünk 5- 6. Báder Ilona, Antal Éva, Kovács Katalin: Erkölcstan 4.

Mester Miklósné: A mi világunk 3. A magasabb évfolyamokon (3-4. osztály ) a mozgáskészségek tovább. Tankönyv: Antalné-Raátz: Magyar nyelv és kommunikáció 12. Nyelvcsaládok és nyelvtípusok . Apáczai Kiadó - Felső tagozat - Hatodik osztály ( 6. osztály ). Szerző, Széplaki Erzsébet. Jelenleg: OFI - A könyvek egy . A tanulók heti és napi terhelésének korlátozására vonatkozó rendelkezések. Nat Magyar nyelv és irodalom, Ember és társadalom,.


NAT három nagy téma köré csoportosítja a geometriai ismeretanyagot. A technikai kompetencia ennek a tudásnak az alkotó alkalmazása. Az európai hatalmi egyensúly fenntartása és az egységes Olaszország.


Az előző tanévben iskolánk 7. Bakos Alexandra , Kádas Tekla Éva, Sas Rebeka Orsolya ( 6. osztály ). Mikro ( osztály , csoport, lecke). A projekt, amely az Európai Unió FPkeretprogramjában valósult meg.

A témazáró anyag készült az OFI által kiadott 7. Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet ( OFI ) pedagógiai szakmai támogatásával .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések