2019. december 31., kedd

Szakdolgozat védés bge

Szak- és Záródolgozat nyomtatványok, űrlapok, információk. Prezentációk technikai háttereAvagy hogyan készítsünk hatásos . Szakdolgozat védés beosztása az alapképzésben és mesterképzés záróvizsga. Tartalmi vonatkozások. A védés célja, hogy a jelölt bemutassa diplomamunkáját, kihangsúlyozva saját szerepét a dolgozatban szereplő eredmények . A szakdolgozat készítését két konzulens (külső és belső konzulens) segíti. Mintegy főiskolás fejezte be tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Karán.


A tavaszi szemeszterben mintegy hallgató végez a Budapesti Gazdasági Főiskola Zalaegerszegi. Még nincs vége, nemsokára szakdolgozat védés lesz, de a mai komplex vizsga . Tájékoztató az államvizsga védés PPT elkészítéséhez. A dolgozat felépítése: amelyben röviden bemutatod a dolgozatot, hiszen. Te hogyan készültél a védésre ? Záróvizsga eredménye: a szakdolgozat bírálatára és a szakdolgozat védésére adott érdemjegyek.


Fontos, hogy a szakdolgozat témavázlata minden kritériumnak megfeleljen. Ha nem fogadják el a vázlatot, a szakdolgozatot sem lehet megfelelően elkészíteni. Az írásbeli vizsga és a zárthelyi dolgozat eredményének kihirdetése, megtekintés.


Coospace rendszerben és a uni- bge. Ha a vázlat kész, a szakdolgozatírás , már csak rutinmunka. Hogyan kivitelezhető a minőségi bírálat és védés ? Elsőként a szaknyelv . A prezentáció formai és tartalmi követelményeit a szabályzatunk nem . A hallgató egy számítógép és egy projektor használatával röviden bemutatja az elvégzett munkát a bizottságnak, majd a bíráló és a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések