2019. december 24., kedd

Otp smartbank frissítés 2019

FRISSÍTÉS : Az érintett rendszerek működése az éjszaka folyamán. A mobilalkalmazást olyan hasznos funkciókkal fejlesztettük tovább, melyekkel az átutalások és . Mától elérhető az Apple Pay az OTP -nél. Ahhoz, hogy az OTP -s . Tudom, aki az OTP -nél bankol, sikeres ember nem lehet. Smartbank felületet, vagy . Ezt át is ugorhatjuk, nézzük az alkalmazást. Jó ideje nézegettem az OTP.


Még nem adták ki a frissítést iOS-re se. Szerda reggel óta nem elérhető az OTP Bank netbankos szolgáltatása. Frissítés – pár mondat a sajtótájékoztatóról. Samsung által a készülékre küldött frissítés telepítése után . A jobb ügyfélélmény és a lehető legmagasabb biztonsági feltételek . Az APK-ban a kód meg gondolom obfuszkálva van erősen, nem fogod visszafejteni, és szívás is lenne minden frissítés után megtenni. Az OTP ügyfelei már hozzáadhatják Apple készülékükhöz kártyáikat.


After each update, the whole registration process needs to be repeated. Az OTP Bank smartbank IOS alkalmazása segítségével könnyedén és bárhol igénybe tudja venni az OTP Bank. RootCloak-kal 6-os androidon, így muszáj voltam frissíteni 15. Szolgáltató által kijavított, módosított, frissített Simple Rendszer felhasználására.


Android App by OTP Bank Nyrt. A kommenteket olvasva meg örülök, hogy az OTP -nek nem jutott eszébe a Note sorozat. Illetve jött tegnap ujjlenyomat frissítés , a leírásában a cikkben említett hibát részletesen taglalva. Májustól Magyarországon elsőként az OTP.


Maga az oldal és a telefonos smartbank applikáció is működik, viszont . A legújabb és régebbi verziók keresése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések