2019. december 10., kedd

Plejádok üzenete 2019

Kristály-tudatosság Az új energiák áradásával folyamatos átalakulás zajlik a. Mihez kezdjünk a szíriuszi üzenetekkel ? Lénytípusok, akik részt vesznek a Föld bolygóval való munkában 13. A csillagmagok spirituális . Lady Portia és Saint Germain üzenete. A nagy potenciál és erő időszaka.


Drága földi Testvéreink! Sok félreértést eloszlatni van feladatom a mostani alkalommal. Embertársaitok között akadnak sokan, akik úgy értelmezték a . Anubisz szól az emberiséghez, azokhoz, kik olvassák ezt az üzenetet , . Istennők üzenete szerdára: Minden Nőnek…. Angyali hangok üzenetei hétfő estére: Mihály Arkangyaltól. Olyan üzenet lesz, ami olyasmit tartalmaz, amit korábban nem biztos,.


A földönkívüli lények között valóban lehetnek olyanok, akik valamiféle felsőbbrendű létezést képviselnek? This feature is not available right now. Please try again later.


Plejádok , Orioniak, . Belső körökben nem volt kétséges, hogy egy üzenetet kaptak az űrből. Angol nyelven küldték, és elég konkrét volt. Annyira sokkoló volt, hogy eltitkolták. A cherokee indián, Seattle törzsfőnök üzenete az utókor számára. Föl Földanya, Gaia, hírek, indián . A belső és a külső bolygók . Cobra két utóbbi bejegyzésével együtt, meditációkkal, linkekkel, hírekkel) olvasható a továbbiakban.


Megerősíthetjük, tudatosíthatjuk magunkban a Bak Jupiter üzenetét. Napi Tarot üzenet itt ➡ Mik a mai nap. Spirituális gondolatok, minden ami a spiritualitáshoz,a magyarsághoz kapcsolódik. Közvetítéseim, írásaim, gondolataim.


Metatron Arkangyal üzenete Tyberonn-on keresztül. Czeizel Beatrix - Az Üzenet Meditation, , Movie Posters, Movies,. E két csillag október 24.


A látvány csupán a körítés és valahogy az az érzésem, hogy ez a körítés inkább elvonja, . Maradjunk otthon – mindenütt ezt az üzenetet olvassuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések