2019. december 26., csütörtök

Suzuki swift ár

Suzuki swift ár

Személyautót vásárolna? Keresse meg a legkedvezőbb ajánlatot! A Swift megörökölte a népszerű típus jellegzetes stílusát, de új elemeivel friss és. DUALJET motorhoz alapáron a hatékony áttételezésű, ötfokozatú kézi . Vagy új SUZUKI érdekli? Kattintson és nézzen körül kínálatunkban!


Suzuki swift ár

BOOSTERJET motorhoz is alapáron a hatékony áttételezésű, ötfokozatú kézi kapcsolású . Az újjászületett Swifttel végre Ön is szabadon engedheti a fantáziáját! Az új Swift Sport minden részlete vérpezsdítő sportosságot sugároz. A lendületes ferdehátú Swift Sport egyedülálló teljesítménye az erősen.


A feltüntetett árak és információk kizárólag tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. A többi Swiftnél centivel szerényebb a hasmagassága a Sportnak, karbon hatású küszöb- és lökhárítótoldatokat alapáron. Flottakedvezmény már egy autótól igényelhető.


Suzuki swift ár

Ajánlott fogyasztói ár Hűségprogram ajánlat . Immobiliser, Központi zár, Metálfény, Színezett üveg, Magyarországi, Hölgy tulajdonostól, Autóbeszámítás lehetséges, Részletre . A megadott árak ajánlott fogyasztói árak (tartalmazzák az ÁFA-t és a regisztrációs adót) és. Ha kell, beszereléssel, alacsony áron , garanciával! Széles készletkínálatunkról, akár azonnal választhat. Tökéletesen illeszkedik a gyári helyére, csatlakozója is kompatibilis a gyári kábelkötegen lévővel.


Balenóval vagy uralja a várost a kompakt Swifttel ! Lista ár , Hűségprogram ár. Aktuális Lengőkar suzuki swift ajánlatok az ÁrGép -en. Hasonlítsa össze az árakat ! Dátum (legújabb), Fontossági, Dátum (legrégebbi), Ár ( legalacsonyabb), Ár.


Suzuki swift ár

Suzuki SXS-Cross 1. A régi szívómotor kisebb, turbós . GLX WD PANORÁMA Hybrid 48V! Teljesítmény (LE), 6 80. V (G13BB) önindító, generátor eladó Futár megoldható. GLX Sedan személygépkocsi . GENERÁTOR NETTÓ ÁR CSOMAGKÜLDÉS .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések