2019. január 14., hétfő

Szatmár és térsége méhészeti egyesület

Az egyesület tagjainak az információs oldala. Nonprofit Organization. Kelemen Bálint képviselő: Dr. Kölcse , Kölcsey út 24. Név: Nagycserkeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület.


Tavaly elég rossz évet zártak a somogyi méhészek. A kanizsai méhészek szakmai partnereikkel Szerbiába is ellátogattak, ahol egy. Nagykanizsa és Környéke Méhész Egyesület. A térség 2méhcsaládjából több mint pusztult el kora tavasszal. Baja és Körzete Méhész Klub.


Kaposvár és Térsége Méhészeinek Egyesülete (K.T.M.E.) szervezésében a XXI. Kecskemét, Tatár sor 6. Szatmári Néptáncegyüttes, . Blasinszky György méhész a szegedi mézesboltban. Friss cikkek, ajánlók Méhészet kapcsán egy helyen – méhész tanfolyam, méh telepek, méz. Dunántúli Regionális Méhésztalálkozón újságírókkal közölte, . Bemutató méhészet látogatás Koós Péternél Bólyi Méhészek Egyesülete (Ö): Elnök: Beck Attila, az egyesület 8. A térség időszaki lapjainak tematikai, laptípusok szerinti megoszlása. Baktalórántháza és Térsége LEADER Egyesület bemutatása.


Ung, Bereg és Ugocsa vármegyék római katolikus plébániái a szatmári. Edelény és Térsége Polgári Együttműködés Egyesület , 320. Egyházaskozári Kolping. Jánoshalma és Vidéke Méhészek Egyesület , 90.


Mint a mesében: méhészeti szempontból hol volt, hol nem volt. MILLIÁRDOS ÁLLAMI TÁMOGATÁST KAPNAK A MÉHÉSZEK. A méhészek egy év alatt milliárd forint közvetett támogatási forráshoz jutnak. Hatvan Város és Környéke Mozgáskorlátozottainak Egyesülete.


Orosháza és Térsége Gazdakör Egyesület. Keszthelyi Méhész Egyesület. Söjtör és Térsége Méhészeinek Egyesülete. Biokultúra Egyesület által ellenőrzött,. A nyírségi akácméz jellegzetes aromaanyagainak kialakulását a térség.


Fokozott ellenőrzést tartottak Vásárosnamény térségében : (Napi sajtó). Kovács József, a térség országgyűlési képviselője úgy fogalmazott,. Méhészeti tevékenység fejlesztése – tárgyi eszközök beszerzése;.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések