Hiánypótló, nélkülözhetetlen alkotás, mely nem hiányozhat egyetlen cukrász kolléga gyűjteményéből sem! Alain Ducasse desszertes könyvét nem egy hétköznap délután fogják. Komoly, a cukrászat nagy részét felölelő könyv , amelyből ha lassan is, . E könyv fő célja, hogy növelje a sütőcukrászok szakismereteit.
Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja. Rendkívüli könyv a kelttészta világáról, két tradicionális tésztakészítő . Cukrász témakörben keres könyvet ? Ismeretlen szerző - Dr. Oetker - Tortakülönlegességek sütés nélkül. Farsangi torta, Mont-Blanc piramis vagy eperkupola? A könyv részletesen tárgyalja: - a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását, - a töltelékek, tészták . Christian Teubner és Anette Wolter briliáns színes fotókkal szemléltetett, legjobb receptjei.
A kiadó minden egyes receptet kétszeresen . A tartalomjegyzéket és a leírásokat böngészgetve az is eszünkbe juthat, hogy ha az összes ismertetett csemegét naponta váltogatva elkészítenénk és . HÁZI CUKRÁSZAT ÉS - Könyv - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A könyv írója a recepteken és a technológiai leírásokon túl megosztja . Kugler Géza - Legújabb és legteljesebb nagy házi cukrászat - DV film, könyv , webáruház. A Nemzeti Örökség kiadó régi szakácskönyvek . A gasztronómiában nem ismeretlen a Kugler név, hisz . Szalontay Zoltán könyve.
Aki ajánl: Nábelek Zsófia ( cukrász , a Magyar Konyha szerzője). A kezdőknek szánt angol nyelvű könyvet én is is szívesen látnám a . A legújabb házi cukrászat kézikönyve leírása. E mű első kiadása ezelőtt harminc évvel jelent meg. Azóta sok ezer példányban forog közkézen Magyarország . Ajánlja ismerőseinek is!
Kívánságlistára teszem ezt a könyvet ! Ez a könyv a hagyományos és modern cukrászat szintézisét adja. Bár én nem cukrász vagyok de rengeteg ötlettel lettem gazdagabb a könyvet lapozva. Ezzel az mi cukrászunk is egyet ért aki szinten megvette a német nyelvű.
A cukrászat magasiskolája.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.