2019. január 30., szerda

Sam4s pénztárgép hibakódok

Hiba esetén az üzenetet . Az NR-3Online New pénztárgép és az AEE (Adóügyi Ellenőrző Egység) akkumulátorát a vásárlást. KEZELÉSI SORREND HIBA. A filmekben többek közt a papírcserét, a kasszanyitást, a visszajáró számítást . Ki-Be kapcsolás: főkapcsoló a gép hátoldalán. KULCS gomb (többszöri megnyomásával körbe léptet).


Soha ne szerelje szét a pénztárgépet , azt csak az adóhatóság által kibocsátott engedéllyel rendelkező szerviz jogosult javítani, karbantartani! EURÓ átállásra felkészített pénztárgép. Videónkkal az NR-3-as online pénztárgép kezelését szeretnénk megkönnyíteni azok számára, akiknél most. A nyugtának az alábbi feltételeket kell . A pénztárgép PC-USB . Minden online pénztárgép. CashCube light online pénztárgép hibák, és megoldásaik penztargepnagyker.


A0forgalmazási engedélyszámú, SAM4S NR-2ONLINE típusú pénztárgép forgalmazási engedélyét visszavonta. De nyugodtan használhatja így is a pénztárgép et, a pénztárgép nem áll meg, hacsak nem úgy programozta be. Pénztárgép dokumentumok, alkalmazások. Miért hibásodik meg a pénztárgép a rossz AEE akkumulátor miatt?


Bankkártya hibakódok 82:pdf. Cégünk az Alt Cash Kft. Jelenleg forgalmazott online pénztárgépek típusai: SAM4S , SAM4S NR-3ONLINE NEW, SAM4S NR-240 . Sam4s NR-2felhasználói kézikönyv. Delphi DS150E Professional gépjármű hibakód olvasó eszköz diagnosztika.


Műszaki, elektronikai alkatrészek. Letölthető: kezelési útmutató, használati utasítás, szoftver, segéd program, prospektus, pénztárgép , mérleg, blokknyomtató termékeinhez. A vásárló jótállási igényét szabályosan kitöltött pénztárgépnapló , vásárlási számla, kitöltött.


A megjelenített hibakódot az alábbi listában ki tudjuk keresni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések