2019. január 18., péntek

Kos aszcendens párja

A deszcendens az az állatövi jegy, amelyik az aszcendenssel szemben áll. Utóbbit pontos születési dátumo és születési helyed megadásával számolhatod ki . Az aszcendens markánsabban fejezi ki személyünket, mint a Nap jegye. Nappali, kardinális, levegős ház. A házcsúcs megegyezik deszcendens tengellyel.


A hetedik ház csúcsa, amely szemben áll az aszcendenssel.

Deszcendens : Egy adott helyen és időpontban a nyugati horizonton éppen. Az Aszcendensnél megszülető csillag az asztrológia,. Ha az Ascendens a KOS jegyében áll, a környezet arra vár, hogy . Ez persze Mérték -et is jelent (Vénusz – ami a mérlegnek is az uralkodója). Ez az „ aszcendens - deszcendens tengely” a legszorosabb kötelék, ami két embert. A Kos gondolkodás nélkül belevág a legvakmerőbb tervbe is, a mérleg.


Ha általánosságban akarjuk ezt megtudni, nézzük meg a deszcendens (vagyis ahol a 7. ház kezdődik) jegyét. Például akinek az aszcendense. Az Ikrek aszcendenssel rendelkező Kos szülött gyakran kerülhet ellentétbe.

Kult › Zöldkör zoldkor. A tizenkét deszcendens. Az egyes ház analógiásan a Kos jegyéhez sorolható, ami tüzesen kiáramló, akaratos, mert ura a Mars.


Mérleg jellegű ház, bolygója a Vénusz. Akinek például Bak jegy az aszcendense , annak a Rák jegy a deszcendens. Kos aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen . Ezt szereti benned a pasid: az aszcendense megmutatja - Dívány . A kos oppozíció s jegyeként a mérleg az én önérvényesítése ellenében a kiegyenlítődésre a . Aszcendens - Téma:Ezoterika - Online Lexikon - Tudod-e, hogy mi mi? A vízszintes tengely bal oldalán található az aszcendens , vagyis az a jegy, amely.


A tengely jobb oldalán található a deszcendens , vagyis a lenyugvó pont. Az 1-es házhoz a Kos jel illik, hisz a kosok jelszava az “én vagyok”,. Az elmúlt években csak nőtt és még mindig nő az asztrológia tudománya utáni érdeklődés, és rendszeresen felmerül, mi és mit jelent. Ismeretlen szavak, idegen. A Kosok ritkán betegszenek meg, ha mégis, akkor inkább hajlamos a lázas, gyulladásos.


The most complete Kos Csillagjegy Rák Aszcendenssel Collection. Mit árul el a deszcendens a személyiségedről? Kos ascendens: Vállalkozó szellemu, energikus, ambiciózus, erős akaratú, nyughatatlan, sportos.

Bika jele aszcendens.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések