2019. január 16., szerda

Italszolgáltatás teaor

Ebbe a szakágazatba tartozik az italoknak előállítása és felszolgálása a helyszínen, azonnali közvetlen fogyasztás céljából. Tevékenység megnevezése, sz. Elektronikus cégalapítás BUDAPESTEN és a megyeszékhelyeken.


A Cégalapítás feltételei. AJÁNDÉK Számlázó és domain név! Cégmódosítás, Kft alapítás, Bt . Rendezvényi étkeztetés és egyéb vendéglátás.


Italszolgáltatás szakágazatba tartozik. Egyéb italszolgáltatás. Ebbe a tételbe tartozik - az üzleten kívüli italszolgáltatás , pl. Beverage serving activities, 56.


J - Information and communication, J . Személygépjármű kölcsönzése. Gépjárműkölcsönzés (tonna fölött). Felmerült a lehetőség, hogy felkérnének bennünket . Az ezen szakágazatokban. Az italszolgáltatás szakágazatba tartozik az italoknak előállítása és felszolgálása a helyszínen, azonnali . A - Agriculture, forestry and fishing. Zöldségféle, dinnye, gyökér-, gumósnövény termesztése m. MEZŐGAZDASÁG, ERDÉSZET, HALÁSZAT.


Növénytermesztés, állattenyésztés, vadgazdálkodás és kapcsolódó szolgáltatások 0Nem évelő növény. Kiskereskedelem (kivéve: gépjármű, motorkerékpár). Konferencia, kereskedelmi bemutató . Teaor számok, tevékenységi körök. TEÁOR szám szerinti sorrendben). A megjelenõ ablakot a jobb fel sarokban.


Gabonaféle (kivéve: rizs). Esztergom, Szegfű utca 10. J INFORMÁCIÓ, KOMMUNIKÁCIÓ. Terenyei Bernadett egyéni vállalkozó. Folyóirat, időszaki kiadvány.


Könyvviteli szolgáltatás Gyakran ismételt . Szállodai szolgáltatás. Felsőszintű, nem felsőfokú. Saját tulajdonú, bérelt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések