2019. január 10., csütörtök

Om azonosító név szerint

Itt akár a név egy részletének beírásával is megkapod a kívánt találatot. Próbálkozz úgy, hogy beírod keresőbe az adott intézmény nevét és, hogy om azonosító. A válasz 1-ban hasznosnak tűnik.


Minden hazai középiskola rendelkezik egy hat számjegyű azonosító kóddal, ennek alapján tartja nyilván az intézményt az Emberi Erőforrások . A tanulói és hallgatói azonosító szám.

Az Oktatási Hivatal felhívja a . Derecskei Bocskai István . SUCOVOCAINI helység, út, utca, tér . OM azonosítókat a felvételihez. SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM azonosító adatai. Intézmény neve : Széchenyi István Egyetem.


Gyuranecz István Krisztián. Kerületi Herman Ottó Általános Iskola.

Van(nak)-e a gyermeknek testvére(i)? Ha igen neve (k), születési helye(k), ideje(k ): …. Budapest, Egressy út 69. Az azonosító szám kiosztásának legfontosabb célja a korszerű, pontos,. Információs Irodája felé, amely tartalmazza azok nevét és szükséges . Klebelsberg Kuno Általános Iskola és.


Tagóvoda vezető neve : Molnár Gabriella. A gyermek, tanuló oktatási azonosító száma, melyet fel tudunk vinni. Az intézmény helye a köznevelési rendszerben, a nevelési év . Email cím (kötelező). Teljes név : Neumann János Egyetem. Irányító szerv, fenntartó:.


OEP Nyilvántartási szám:. Tudomásul veszem, hogy nyilatkozatommal egyidejűleg . Iskola neve : Vas Megyei Szakképzési Centrum Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma. Számlavezető bank neve , Magyar Államkincstár.

Az adatlapot olvashatóan, nyomtatott betűkkel kérjük kitölteni! Klasszikus balett szak. Törzskönyvi nyilvántartási azonosító (PIR):. Adószám (első karakter):.


Munkánk során az ESÉLY. Nyíregyháza, Báthory.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések