2019. január 30., szerda

Bartender y8

Bérügyintézői, motorfűrész-kezelői és csatorna-karbantartói tanfolyamot is végezhettek az Újra tanulok! Országszerte rugalmas tanfolyamok és sikeres vizsgák megfizethető áron. B kategóriás jogosítvány . OKJ-s Emelőgépkezelő.


OKJ képzések és tanfolyamok folyamatosan bővülnek. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a felnőttképzés és vizsgáztatás területén.

Kinek van szüksége T kategóriás . Jelentkezzen és szerezzen versenyképes szaktudást! Educar Oktató Centrum Bt. Senkit nem érdekel az oktatók magánélete. Targoncavezető tanfolyam. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül.


Gépkezelői jogosítvány tanfolyam és vizsga kedvező áron kéthetente kezdődik. Nehézgépkezelő tanfolyam nyíregyháza.

Számítógép tanfolyam nyíregyháza ,számítógép szerelõ tanfolyam nyíregyháza. Mátrix Oktatási Központ olcsó képzésekkel, tanfolyamokkal és versenyképes szakmákkal! Több mint éves tapasztalattal, több mint 1képzéssel várunk . KKO Építőipari, Közszolgáltató, Kereskedő és Oktató Kft.


Nyíregyháza , Dózsa György utca 3. Elsősegélynyújtó tanfolyam. Hatósági vizsgafelkészítő. Kategoriás tanfolyamok.


Böngéssz a legjobb tanfolyam , képzés kínálataink között és találd meg az igényeidnek leginkább megfelelőt! Tanfolyam kereső oldal. OKJ tanfolyamokk, nyelvtanfolyamok, támogatott . Magyarország egyik legrégebbi tanfolyam adatbázisa. Felnőttoktatás és felnőttképzés, aktuálisan induló tanfolyamok. FAM szerelő (a feszültség megjelölésével) tanfolyam Gyöngyösön - IOSZIA.


ADR veszélyesanyag szállító, ADR tanfolyam , nehézgépkezelői tanfolyam , nemzetközi . Tandíj nehézgépkezelő tanfolyam , szé tanfolyam , tkezdés tanfolyam nyíregyháza , tanfolyam nyíregyháza , . Alapozás, közmű- és fenntartási-gép kezelő. MÁTÉSZALKA , HORLUX Oktatási és Szolgáltató Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések